Luk

Aarhus F. slog Brabrand stort i lokalbrag

| 2. division | 2 kommentarer

Aarhus Fremad skruede bissen på i anden halvleg og vandt 4-1 over lokalrivalerne Brabrand. Dalum slog SfB-Oure FA med 1-0.

Lørdag var der lokalbrag i Århus, da Aarhus Fremad tog imod Brabrand, og det var ikke en kamp helt uden betydning i tabellen.

Begge hold ligger nemlig til omkring top seks, og med en sejr kunne sidste sæsons tophold snige sig forbi dagens modstandere.

Kampen fik en hidsig indledning med masser af frispark, hvor det ikke blev til det helt polerede fodboldspil med chancer til følge.

Efter 28 minutter fik kampen dog sit første mål, da 21-årige Lucas From bragte værterne på 1-0 med et skruet skud uden for feltet. Den strøg i det ene målhjørne, og så kunne Aarhus Fremad gå til pause med en føring.

Brabrand svarede dog igen et kvarter inde i anden halvleg, da gæsterne fik udlignet til 1-1.

Men Aarhus Fremad ville det anderledes og godt et kvarter senere stod det pludselig 4-1.

Efter 61. minutter scorede Magnus Kirchheiner til 2-1, inden Søren Andreasen og Marvin Laursen øgede til slutresultatet 4-1.

Således stryger Aarhus Fremad i top seks, mens Brabrand nu er nummer otte.

I Odense vandt Dalum med 1-0 over bundholdet SfB-Oure FA, som mere eller mindre fik beseglet sin skæbne som nedrykker. Holdet har nu 11 point op til Næsby over stregen.


Af Jonas Dalgård
Tirsdag 25. januar