Luk

Aarhus F-spids: Kan blive svære at spille imod

| Sydbank Pokalen | kommentarer

Infoboks

Lykkes Aarhus Fremad med at få sit spil i gang, kan holdet gøre ondt på AGF, mener angriberen Christian Nissen.

Onsdag aften spilles der et sandt lokalbrag i Aarhus, når Aarhus Fremad og AGF mødes til pokalbold på Ceres Park.

Aarhus Fremad-angriberen Christian Nissen kan da også godt mærke, at det kribler mere end normalt i kroppen forud for kampen.

- Ja, det kan jeg love dig for. Jeg kom til klubben i sommer, men jeg kan godt mærke på folk, at der er stor forskel på at skulle spille mod AGF i forhold til Skive i fredags, siger Nissen til bold.dk.

AGF er på papiret store favoritter til opgøret, men det bruger angriberen ikke meget energi på at tænke over.

- Det lægger jeg ikke så meget i. Nu har vi to sejre i de seneste to kampe og kommer med noget selvtillid. Vi er en underdogs, og AGF er favoritter, så vi har sgu alt at vinde. Men på papiret er de da et meget bedre fodboldhold, end vi er, siger han.

Ifølge Christian Nissen kommer Aarhus Fremad til at have samme tilgang til kampen, som holdet har i 2. division.

- Vi skal helt sikkert ud og spille med dem. Det ligger sgu ikke til os at skulle ned og stå som en bus og håbe på, at der kommer et hjørnespark, som vi kan score på.

- Vi prøver at gå ud og spille vores spil, og så håber vi, det lykkes. Det tror jeg også, det gør, siger den 24-årige angriber.

Hvilke styrker har I, som på en god dag kan gøre ondt på AGF?

- Nu ved jeg godt, at det er et helt, helt andet hold, end dem vi normalt spiller imod. Men dem, vi har mødt i 2. division, har vi vist rigtig flot fodbold imod.

- Jeg tænker, at hvis vi kan få vores boldomgang i gang, så bliver vi svære at spille imod - også for AGF. Vi skal ud og spille hurtigt og turde gøre de ting, vi hele tiden har gjort, siger angriberen.

Kampen skulle oprindeligt spilles på Aarhus Fremads hjemmebane, Riisvangen, men er blevet flyttet til Ceres Park. Det ærgrer spillertruppen lidt, forklarer Nissen.

- Vi havde nok håbet, at det kunne blive på Riisvangen, men vi vidste også, at der var nogle omstændigheder, der gjorde det svært.

- Men det bliver da bare en oplevelse på Ceres Park. Det er sjovt for dem, der ikke har prøvet det før, men så er det heller ikke mere end det, når først vi er i gang, siger Christian Nissen.

Kampen på Ceres Park fløjtes i gang onsdag klokken 18:30.

KØB BILLETTER TIL AGF's KOMMENDE HJEMMEKAMPE HER!


Af Anton Græsdal Maajen
Mandag 10. august
Søndag 9. august