Luk

Aarhus Fremad binder tidligere AGF-talent

| 2. division | 2 kommentarer

Infoboks

Aarhus Fremad har forlænget kontrakten med 20-årige Magnus Kirchheiner til sommeren 2023.

For godt og vel et år siden vinkede Magnus Kirchheiner farvel til AGF's ungdomsafdeling for at rykke til Aarhus Fremad, hvor han er blevet en vigtig brik.

Den unge offensivspiller trives i 2. divisionsklubben og her netop forlænget sin aftale med et år, så den nu løber til sommeren 2023.

- Jeg har det godt i klubben både på og udenfor banen, så jeg er selvfølgelig glad for at have skrevet med Fremad et år yderligere, siger Magnus Kirchheiner til klubbens hjemmeside.

- Det, at de tilbyder mig en forlængelse, viser mig, de tror på mig, og at jeg har gjort det godt. Det betyder meget for mig. Så var det bare en relativ nem beslutning, og det kommer også bare ned til, at jeg har det godt her. Det er kommet meget naturligt at skrive under.

Magnus Kirchheiner ser generelt tilbage på en god tid i Aarhus Fremad indtil videre.

- Det har været et lærerigt år. Jeg vendte mig egentlig ret hurtig til seniorbolden, synes jeg. Jeg startede ret godt ud sidste sommer, da jeg kom til, men det er klart, man godt kan mærke, det er en anden form for fodbold, der bliver spillet, især af de hold vi møder. 

- Der er mere råstyrke og dueller, end hvad jeg har været vant til i ungdomsfodbold. Vi er måske et af de hold, der prøver at spille lidt mere, som jeg har været vant til som U-spiller. Så på den måde har det spillestilsmæssigt ikke været den store forskel, jeg har skullet vænne mig til i Fremad. 

- Det fysiske og tilgangen til spillet har været forskellen – og så det, at vi spiller om tre vigtige point hver uge. For enden af dagen føler jeg, det har været en god overgang for mig, siger han.

Magnus Kirchheiner står noteret for ni kasser i 35 kampe for Aarhus Fremad, som i sidste uge forlængede med offensivspillerens storebror Marcus.


Af Martin Schmidt
Tirsdag 7. december
Mandag 6. december