LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Aarhus Fremad henter Stankovic i Skive

| 2. Division | 8 kommentarer
Aarhus Fremad henter Stankovic i Skive
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
Målmanden Aleksandar Stankovic er præsenteret som ny mand i 2. divisionklubben Aarhus Fremad, hvor han kommer til fra Skive IK.

2. divisionsklubben Aarhus Fremad har her til eftermiddag forstærket sig på keeperposten, da Aleksandar Stankovic er ny mand i truppen.

Det skriver aarhusianerne på egen hjemmeside. Stankovic var senest at finde i Skive, ligesom han har været på kontrakt i blandt andet FC Fredericia.

Aarhus Fremad har i forvejen målmændene Rasmus Henningsen, André Christiansen og Peter Ravn tilknyttet klubben, hvor sidstnævnte dog er rygskadet for tiden.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Kenneth Hansen

8 kommentarer

Aarhus FORZA Fremad 14:43          
FEDT... Hørt han skulle være en dygtig målmand
Thomes 15:02          
Han er pivringe og en kæmpe primadonna!
Aarhus FORZA Fremad 15:12          
Det får vi jo at se... Han skal konkurrere på lige fod med de øvrige målmænd i truppen
bruger 145001 18:30          
Thomes, hvordan kommer du frem til den holdning? Vil med glæde se en argumentation fra din side, i stedet for sådan en tom anklage. Har hørt fra alle hans tidligere klubber, at han skulle være en fremragende keeper. Så hvis du kan komme med et begrundet og sagligt argument, vil jeg med glæde diskutere med dig.
Erasor 19:09          
145001 du kan jo starte med at læse de relaterede artikler! Kaster håndklædet i ringen i stedet for at kæmpe
bruger 145001 19:32          
Erasor er det ikke ret naturligt at søge nye græsgange hvis man ikke får spilletid? Synes det er ret overdrevet at kalde ham primadonna, grundet frustration over at blive fravalgt.
Aarhus FORZA Fremad 19:51          
Kan konstatere at der ikke argumenteres for påstanden om at han er pivringe… Så kan vi lukke den der... Har i øvrigt set ham, da han spillede i Odder. Der var han dygtig og kampafgørende... Så med mindre han har tabt voldsomt niveau, er jeg tryg ved at han skal spille i Fremad... Enig i dine betragtninger Bruger
Tirsdag 23. april
Mandag 22. april