Luk

Aarhus Fremad nedlagde formstærke fynboer

| 2. Division | 0 kommentarer

Aarhus Fremad satte lørdag en stopper for Dalums flotte stime med en 2-1-sejr. Andetsteds vandt Frem over Holbæk, mens Næsby og VSK Aarhus delte.

Med 13 point af 15 mulige i de seneste fem kampe gik Dalum ind til lørdagens udekamp mod Aarhus Fremad med stor selvtillid.

Fynboernes gode stime havde resulteret i en foreløbig fjerdeplads før kampen, mens Aarhus Fremad var på syvendepladsen, men det blev sidstnævnte, der kom bedst fra start.

De aarhusianske værter dominerede på bolden fra start, og midtvejs i første halvleg gav overtaget pote, da Christian Bech stangede en dødbold i kassen til 1-0.

Endnu bedre blev det en god håndfuld minutter senere, hvor Søren Andreasen fordoblede Aarhus Fremads føring til 2-0 efter et hjørnespark.

Aarhus Fremad fortsatte trykket og skabte flere chancer, men den afgørende skarphed manglede, og således blev det pludselig spændende med et kvarter igen.

Her dukkede Rasmus Schmidt nemlig op og reducerede til 1-2 for Dalum, som pludselig lugtede blod i Aarhus.

Otte minutter før tid var Dalum uhyre tæt på at udligne, men træværket stod i vejen for gæsterne, som derfor måtte indkassere et smalt nederlag på 1-2.

Aarhus Fremad hopper med sejren op på siden af Dalum til en delt fjerdeplads i 2. divisions pulje 1, hvor begge mandskaber har 19 point for 12 kampe.

Andetsteds i gruppen vandt BK Frem 2-0 over Holbæk og dermed blot et enkelt point efter topholdet Jammerbugt, mens Næsby og VSK Aarhus spillede 0-0.


Af Martin Schmidt
Søndag 24. januar
Lørdag 23. januar