LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Aarhus Fremad snupper endnu en VSK-spiller

| 2. Division | 7 kommentarer
Aarhus Fremad snupper endnu en VSK-spiller
Foto: Aarhus Fremad
Aarhus Fremad har hentet endnu en spiller i naboklubben VSK Aarhus. Denne gang er der tale om 20-årige Jacob Torp.

For nylig hentede Aarhus Fremad angriberen Frederik Høgh i VSK Aarhus, og nu har Fremad igen været på rov i naboklubben.

Denne gang er det 20-årige Jacob Torp, som Aarhus Fremad har slået kløerne i.

- Jacob er først og fremmest en rigtigt dygtig fodboldspiller med bolden. Han har indlæg i topklasse, både i fuld sprint og på standarder. Foruden den fremragende venstrefod, sidder der et rigtigt godt hoved på Jacob. Han header godt og er taktisk blevet stærkere over den seneste par år, siger cheftræner Morten Mølkjær til klubbens hjemmeside.

- Torp er sulten og ærgerrig, hvilket kommer til at bringe endnu mere energi og konkurrence til truppen. Spillere med de kvaliteter og den tro på tingene er der altid plads til i Fremad uanset alder. Vi glæder os meget til at se ham i aktion.

Jacob Torp kan både dække backen og kanten i venstre side.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Sara Margren

7 kommentarer

Aarhus FORZA Fremad 16:48          
Velkommen i Fremad Jacob... Det ser godt ud til forårets nedrykningsspil med forstærkningen af truppen
ViHarAben 18:02          
Mølkjær er jo ved at lave en AGF light oppe nordpå! Det skal nok blive spændende!
AarhusNord 18:23          
Mon ikke den tidligere VSK , Middelfart , Kolding spiller Jacob Rittig ikke også kommer til Aarhus Fremad. Han spillede 45 min imod AGF idag.
AaBager 18:59          
Er det egentlig noget "tilskuerkultur" i Århus udover gf? A la Brønshøj, Frem og Fremad Amager?
LukeDanDuke 19:29          
Tilskuerkultur kan vel defineres på mange måder.

Men Aarhus fremad er den klub med den ældste fanscare men den er ikke lige så stor som f.eks. Brønshøj eller Frems. Men dog tilstedeværende stadigvæk. Også den klub med flest følgere. Det skal siges jeg er Fremad fan men på trods af min tydelige favorisering vil jeg mene at det ikke kan modsiges.

Brabrand har også fået flere tilskuere de senere år. Tidligere var det kun udeholds tilskuere og spilleres bekendte der så kampene... altså med ca. 100 tilskuere.

Iflg. statistikkerne på bold.dk har de 430 tilskuere per kamp hvilket jo er virkeligt lidt for et 1. divisionshold. Men når det kommer til stykket er de jo heller ikke et 1. divisionshold målt på deres faciliteter. Tvilvler egentligt også på at de tal stemmer overens. Så er alle i hvert fald også talt med derude.

VSK/Skovbakken har altid haft meget få tilskuere.

Lyseng har spændende potentiale på den front. Lyseng er så vidt jeg ved Aarhus´ største klub målt på medlemmer og virker til at satse mere på seniorfodbold. Men lige pt. er der vist ikke det man kan kalde en "tilskuerkultur"

Så alt i alt er svaret på dit spørgsmål vel nej, det er der ikke, altså hvis jeg forstår det rigtigt. Men Aarhus fremad har dog mange følgere kan let på en god dag hive 7-800 tilskuere imod hvilket som helst hold. Men det er jo intet specielt. Men nu har AGF jo også støvsuget alt og alle i Aarhus på alle fronter.

OT: Dejligt med endnu en forstærkning. Vi ser allerede effekten ved at have Mølkjær ansat! det skal nok blive spændende på Riisvangen.
Aarhus FORZA Fremad 19:46          
Har været så heldig at møde dejlige mennesker fra Frem og Brønshøj på Riisvangen... Imponeret over deres fankultur og vi havde nogle gode timer sammen på stadion selv om vi naturligvis holdt med hvert vores hold
stanislawski 13:08          
Brabrand har en fankultur i Superliga klasse. De har flere fraktioner, der i blandt Brabrand Ultras, som vel bedst kan sammenlignes med CPH Cassual.
Torsdag 17. januar
Onsdag 16. januar