Luk

Aarhus Fremad-træner fik fornem premiere

| 2. Division | 1 kommentar
Aarhus Fremad-træner fik fornem premiere
Foto: vildmedfoto.dk

Morten Dahm Kjærgaard vandt 2-0 over Dalum i sin første kamp som Aarhus Fremad-træner. Han og holdet har syv point ned til Middelfart, der har en kamp i hånden.

Over vinteren skiftede 2. divisions gruppe 2's førerhold Aarhus Fremad træner, da den tidligere træner Morten Mølkjær rykkede til Kolding IF i 1. division.

Derfor var den tidligere FC Fredericia-assistent Morten Dahm Kjærgaard at finde i sædet til sin første Aarhus Fremad-kamp som cheftræner – og som cheftræner overhovedet - da han og sit nye mandskab besøgte Dalum lørdag eftermiddag.

I første halvleg gav Emil Hauge Mortensen sin nye chef en god start på tilværelsen som 2. divisionstræner, da han bragte Aarhus Fremad på 1-0 efter 31 minutter.

Dalum fik ikke svaret igen, og derfor kunne Christian Nissen bringe topholdet yderligere foran, da han efter 67 minutter sendte 2-0-scoringen i kassen.

2-0 blev kampens resultat, og dermed en god start for Aarhus Fremad og holdets nye træner.

Med sejren er man nu syv point foran Middelfart, som har en kamp i hånden. Dalum er nummer otte med 22 point – et point op til Jammerbugt FC på den gode side af skillelinjen, der gør alvor af sig om fem runder.

Andetsteds vandt Brabrand med 3-0 over Vejgaard, der tidligt fik en mand udvist for at have hånd på bolden i feltet. Det tog dog længe for Brabrand at lukke opgøret mod et bravt kæmpende Vejgaard-mandskab.

I Odense spillede Næsby og Ringkøbing 0-0.


Af Jonas Dalgård
Søndag 31. maj
Lørdag 30. maj