LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

AB afviser konkurs og fusion

| bold.nyt | kommentarer
AB afviser konkurs og fusion
På baggrund af en artikel i dag i Berlingske Tidende har AB-formand Mogens Flagstad afvist en truende konkurs og fusionstanker med FCK.

Berlingske Tidende skriver i en artikel, at AB hårdt presset af en truende konkurs i foråret forsøgte at koble sig på FC Københavns økonomiske succes.

Mogens Flagstad tager i en fondsbørsmeddelelse kraftigt afstand fra overskriften "AB forsøgte fusion med FCK" i Berlingskes artikel samt udtrykket "hårdt presset af en truende konkurs".

- Sprogligt må ordene "truende og hårdt presset" referere til, at en konkurs er nært forestående, men AB har netop i forbindelse med en regnskabsmeddelelse fået en såkaldt blank påtegning, lyder det fra AB-formanden.

Artiklen i Berlingske Tidende refererer også til et hemmeligt møde i Parken, som både Mogens Flagstad og den nuværende sportsdirektør i AB Per Frimann har bekræftet fandt sted.

- Hvis mødet havde været hemmeligt, ville det nok ikke være henlagt til Parken. Det siger sig selv, at min mødekalender ikke er offentlig, og at jeg naturligvis, uden at et møde skal betegnes som hemmeligt, kan have møder med ledelsen i de fodboldklubber og selskaber jeg har lyst til uden, at pressen har krav på at blive involveret heri, skriver Mogens Flagstad i fondsbørsmeddelelsen.

AB-formanden kræver en tilbagekaldelse af de ubekræftede påstande, og truer ligeledes med et erstatningskrav over for Berlingske tidende.Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Der Alte / Anonym
Fredag 19. april