LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

AB henter HB Køge-anfører hjem

| Danmark | 20 kommentarer
AB henter HB Køge-anfører hjem
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
AB har sikret sig forstærkning i form af den tidligere AB-spiller Rasmus Nielsen, som senest har været anfører i HB Køge.

HB Køge annoncerede for nyligt, at anfører Rasmus Nielsen stopper i klubben efter denne sæson, og nu har Nielsen fundet sig en ny klub.

Midtbanespilleren skifter således tilbage til AB, som han tidligere har spillet for i flere sæsoner og har repræsenteret 135 gange.-

- AB er en speciel klub på en meget positiv måde, og jeg glæder mig sindsygt meget til at være tilbage. Der var hurtig interesse fra AB, og jeg vidste, det var det, jeg ville. Da oprykningen var hjemme i lørdags, er det gået hurtigt siden.

- Det er det rigtige for mig, og så kender jeg jo Frandsen og Shelley fra tidligere, fortæller Rasmus Nielsen til AB's hjemmeside.

28-årige Nielsen har udover HB Køge også en fortid i Lyngby.

Se Kosovo - Danmark Stream live på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

20 kommentarer

Internazionale4everr!!! 15:34          
Lige, hvad jeg havde håbet. Tidligere klubmand, erfaring fra 1.div, senest denne sæson, og en oplagt anfører i næste sæson. Velkommen hjem, Rasmus!
Guail0 15:37          
Med den defensive midt sikret af en spiller af Rasmus´ kaliber, så ser det altså virkelig fornuftigt ud til 1.Div ! Læg oveni James "C" Norteys offensive kvaliteter så bliver det ligesom endnu en sæson i 2.div ;)

Nu skal de begge selvfølgelig præstere, men på papiret har jeg svært ved at finde et hold i næste sæson vi ikke kan spille op med.
Sule12 15:38          
Stærk signing! Betyder dette at vores økonomi ser bedre ud end Køges? Eller pynter vi os, endnu en gang, med lånte fjer? Anyway, fedt med tidlige signings, så kan de få en god og rolig opstart
Internazionale4everr!!! 15:43          
@Sule12

Det kunne jo også godt vidne om snarlig afgang. Jeg tror f.eks. ikke, at William er AB-spiller efter transfervinduet, desværre. Men i så fald, rigtig positivt, at man er ude i god tid med omstruktureringen. Vi må se, hvad tiden bringer, og håbe på en nogenlunde intakt trup, men som du selv siger, er det et temmelig offensivt økonomisk signal at sende...
Sule12 15:44          
Jeg håber at Rasmus Hansen og Bræmer er fortid. De må også være nogle af de mest løntunge i truppen.
Internazionale4everr!!! 15:48          
Enig mht Hansen, det bliver også lidt forvirrende med både Rasmus Hansen og Rasmus Nielsen - spøg til side. Hansen er er en sympatisk og ydmyg fodboldspiller, men for usikker på bolden, for ubeslutsom i hans tacklinger, og laver for mange fejlafleveringer, hvilket må siges at være uheldigt, når det er de tre ting en def.midt skal kunne, udover at kunne løbe i 90 minutter, hvilket han dog stadig kan. Så ud med ham, er også min konklusion.

Mht. Bræmer, tror jeg snart han går ud og siger farvel og tak til fodbolden som topspiller, selvom jeg kan have mistolket det fuldstændig. Han er blevet overhalet indenom af Tubbe og Holten, og virker (så tæt man som loyal AB-tosse nu kan komme på at vurdere det) til at have accepteret det her i foråret. Det virker som om han allerede er på vej ind i trænergeringen (tjansen for U17 og han er også i gang med DBU-kurser), og der kunne man jo håbe, at det blev indenfor egne rækker - jeg tror han har et stort talent for at styre et fodboldhold, og hvis det passer måtte det da vældigt gerne komme f.eks. AB til gode i fremtiden.
Sule12 15:50          
Han er vist allerede inde omkring vores u-17 hold, så man kan håbe at det fortsætter :)
Torsdag 21. marts
Onsdag 20. marts