LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

AB-profil i Heerenveens søgelys

| International | 6 kommentarer
AB-profil i Heerenveens søgelys
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

B93 - AB
2. Division Oprykningsspil (22/05)
bet365 2,70 3,40 2,40
NordicBet 2,65 3,40 2,40
Oddset 2,65 3,40 2,40

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

AB's 20-årige offensiv-profil Younes Namli er henover efteråret blevet synet af Heerenveen. Nu er han til prøvetræning i den hollandske klub.

Younes Namli fik i sidste sæson sit gennembrud for AB, og i denne sæson er han fortsat de flotte takter. Den 20-årige offensivspiller dikterer akademikernes offensive spil, og det har større klubber fået øjnene op for.

Æresdivisionsklubben Heerenveen har i løbet af efteråret set Namli i kamp seks-otte gange, og nu har de så inviteret stortalentet til prøvetræning.

- Heerenveen har fulgt Younes gennem et længere stykke tid, og har været grundige i deres scouting af ham. Da efteråret nu er gået på hæld opstod muligheden for, at han kunne tage ned til dem på et fem dages træningsophold, og det har vi givet lov til, siger træner Thomas Nørgaard til bold.dk.

- Om Younes skal videre fra os nu, eller det bliver på et senere tidspunkt, er ikke til at sige, men nu får han i hvert fald mulighed for at vise sig frem i en større klub i en større liga, og derefter vender han hjem til os.

AB har tidligere sendt blandt andre Bassel Jradi og Nicolai Jørgensen videre, og at Namli nu prøver sig til Holland beviser endnu en gang, at klubbens talentudvikling kører i højeste gear.

- At Heerenveen har kig på Younes er et eller andet sted også et udtryk for, at vores talentudvikling fungerer i allerbedste velgående, og det er vi rigtig stolte over.

AB-træneren glæder sig over, at Namli har fået chancen for at vise sig frem i en stor hollandsk klub.

- Younes har fortjent det. Han har flyttet sig rigtig meget, siden han før tid blev rykket op i A-truppen. Han har fået bygget flere og flere af de facetter, han har manglet, på, og samtidig er han blevet endnu bedre på de områder, hvor han i forvejen var stærk, siger Nørgaard.

- Midt i efteråret sagde jeg, at han skulle være mere kampafgørende, hvis han skulle tage skridtet videre, og det har han med tre mål i de sidste fire kampe vist, at han er blevet.

Younes Namli har spillet 49 1. divisionskampe for AB. Talentet forlængede i sommer med AB, som har papir på ham frem til sommeren 2016.

jesper@bold.dk

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin

6 kommentarer

Internazionale4everr!!! 12:58          
Please, vent til sommer!!!
poh 13:40          
Younes fortjener så afgjort at få den her mulighed, men lad os håbe han snupper et forår mere. Fremragende talent med sublim teknik.
buzzo 14:35          
Jradi var kun et halvt år i AB inden FCN købte ham, og selvom en halv sæson også har ret, så er det liiiige at stramme den en anelse, at tilskrive AB al æren og ikke nævne B93.

Et skifte fra 1. div til en Hollandsk midterklub er en anelse for ambitiøst synes jeg. Lidt modning i superligaen først vil nok være klogt. Det gik ikke for Nikolaj i Tyskland, og selvom Holland er en svagere liga, så tror jeg alligevel springet er for stort.
Internazionale4everr!!! 15:00          
At se Namli skifte til Heerenveen nu, vil jeg sammenligne lidt med, hvis nu fx Emil Berggren skiftede til Viking. Økonomisk win for sælger (selvom de kommer til at mangle), halvskidt match mellem køber og fodboldspiller. Namli er ikke klar til Heerenveen og jeg har en skidt fornemmelse med danske talenter, som rykker til den klub...
DavidRS 15:10          
Namli er ikke klar til et højere niveau endnu, men mit håb er at han leverer et godt forår, og så vil vi fans også acceptere at han tager videre. Det ville dog være synd hvis han skiftede allerede nu, da jeg ikke synes vi i AB har fået nok ud af ham endnu rent spillemæssigt.
Onsdag 22. maj
Tirsdag 21. maj