LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

AB skal have ny træner i næste sæson

| 2. Division | 7 kommentarer
AB skal have ny træner i næste sæson
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk

Infoboks

AB - Brabrand
2. Division Oprykningsspil (19/05)
bet365 2,70 3,20 2,50
NordicBet 2,55 3,20 2,60
Oddset 2,55 3,20 2,60

Se Superliga, Europa League og meget mere sport

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Michael Madsen stopper som cheftræner i AB, og klubben skal dermed på jagt efter en ny mand til posten.

AB skal på jagt efter en ny træner. Michael Madsen har således meddelt klubben, at han ikke fortsætter, når denne sæson er slut.

Michael Madsen har ført AB i oprykningsspillet i 2. division i denne sæson.

- Vi takker Michael for den store energi og tid, han har lagt i holdet og ønsker ham al mulig held og lykke fremover, skriver klubben på sin hjemmeside.

Michael Madsen blev træner i AB i december 2017.

Tidligere i trænerkarrieren har Michael Madsen været i Greve, Fremad Amager, HIK og Brønshøj.

AB skriver på sin hjemmeside, at en ny trænerkonstellation bliver meldt ud snarest muligt.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

7 kommentarer

Kurbis 13:11          
Hjælpetræner i AC Horsens??
poh 14:44          
Hvor er det dog flot arbejde at AB skal bruge præcis en hel fucking måned på at poste sådan en nyhed. For ja, det er fire uger siden I DAG at trænerteamet indgav sin opsigelse. Det sejler! Spændt på om den hedder KS efter sommerferien, på trods af at vi er i oprykningsspillet pt.

Bedste trænerteam i en årrække, men hvad nytter det, når klubben pisser dem væk.
Desuden rigtig flot stil af AB at lade bekymrede fans gå rundt med den her hemmelighed i fire uger. Og så har vi i øvrigt tre spillere tilbage på kontrakt efter denne sæson; en backup stopper, og to spillere som er endnu længere fra start11. Det skal nok blive spændende, for planlægningen er da helt i top.

Meget kan man sige, men det er aldrig kedeligt at holde med AB...
BF1886 15:11          
Meget kan man sige, men det er aldrig kedeligt at holde med AB...
Det er heller aldrig kedeligt at holde med FREM. Tænk hvis man holdt med HIK eller sådan noget i den stil - det ville sgu være trist... ;-)
Internazionale4everr!!! 15:41          
@Kurbis

Næppe. M.M. er ved siden af salgschef i et Søborg-baseret catering firma. Han havde også meldt ud, at skulle AB under hans "regime” rykke op, var det automatisk opsigelsesgrund fra hans side...
Mark Breton 08:23          
Michael Madsen blev vel hentet ind for at indpiske mere gejst på holdet, da flot teknisk spil næppe rækker alene til at klare sig godt i 2. division. Det må man sige er lykkedes meget godt.
Derimod er det vel ikke lykkedes at få det fulde potentiale ud af truppen som denne rent teknisk egentligt er berettiget til. Der har været mange dumme og unødvendige pointtab, som helt evident er skyld i, at AB var ude af oprykningsracet allerede inden det begyndte. Trænerne skal ikke lastes for den helt håbløse turneringsstruktur i slutspillet, men måske nok mere at de ikke har formået at få mere ud af det materiale de grundlæggende har haft at arbejde med til træning og kamp. Spillermaterialet har vel reelt været berettiget til at ligge pointmæssig på linje med både Kolding og Skive i denne sæson, så i bund og grund er dette vel skuffende.
At AB ikke har meldt offentligt ud før er vel udelukkende begrundet i at Michael Madsen selv har ladet sin opsigelse sive til truppen kort før slutspillet startede, hvilket vel har bragt ledelsen i en meget uheldig situation, fordi man normalt aftaler en fælles og koordineret udmeldingsstrategi og passende tidspunkt. At bebrejde klubben dette er vel næppe helt fair. Jeg tror tiden er ganske moden til et nyt trænerhold i AB som kan tilføre holdet en ny mere stabil spillestil og som ikke tillader de store resultatmæssige udsving man ellers har set fra drømmebold til kæmpefiaskoer.
P.Todberg 14:34          
Nu må du simpelthen stoppe med at skrive under et alias, inden det bliver en ny Oscar-sag "Mark Breton." Du foregiver at have ´hørt´ en masse, men du er afsløret. Stop dig selv inden det bliver endnu mere pinligt, end det allerede er. Du bidrager kun til at det bliver et galehus.
Sule12 23:02          
TO aka. Mark Breton:

Det må sgu også være svært, at være træner i en klub, hvor ledelsen henter uduelige spillere ind henover hovedet på træneren og hvor der meldes oprykningsambitioner ud uden at have clearet den med træneren. Det sejler i AB, men mindst af alt sportsligt. Der må snart være nogen i ledelsen, der ser sig selv i spejlet og tager deres ansvar for tingenes tilstand. Tilskuertallene falder og falder, sponsorerne falder fra og samtlige sportsligt bærende kræfter, der forlader klubben gør det med dårlige ord om ledelsen. Ingen narres af det udenomssnak direktøren kommer med i dagens artikel - vi ved godt at alt ikke er så pænt under overfladen.
Søndag 19. maj
Lørdag 18. maj