LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

AB smider Per Frandsen på porten

| NordicBet Liga | 24 kommentarer
AB smider Per Frandsen på porten
Foto: Mia Hansen / AB

Infoboks

Jammerbugt FC - AB
2. Division Oprykningsspil (27/04)
bet365 2,45 3,20 2,75
NordicBet 2,45 3,20 2,75
Oddset 2,45 3,15 2,75

Se Liverpool - Huddersfield

Stream live på Eurosport Player  

Advertisement
Advertisement
AB har fyret cheftræner Per Frandsen. Klubbens ledelse begrunder fyringen med manglende sportslige resultater.

AB har fyret cheftræner Per Frandsen. Det oplyser klubben på sin hjemmeside, hvor man samtidig begrunder fyringen med manglende sportslige resultater. AB ligger klart sidst i 1. division efter første halvdel af sæsonen.

- Per Frandsen overtog et mandskab som var langt nede i kulkælderen efter en nedrykning til 2. Division. Derfor var det også et lidt vaklende efterår, mens vi i foråret var suveræne og sikrede en fortjent oprykning efter en stærk indsats, siger direktør Peter Rasmussen til AB's hjemmeside og fortsætter.

- Realiteterne nu og her er dog, at vi er nødt til at ryste posen og tage nogle ledelsesmæssige initiativer, for at jage de point som skal til, siger han.

- Frandsen har gjort et stort stykke arbejde, som vi er meget taknemmelige for, men vi føler at tiden er inde til at få nogle nye øjne på, og bruge den lange vinterpause på, at få nogle nye ting implementeret, så vi står bedst muligt når forårssæsonen skydes i gang, siger Peter Rasmussen.

Klubben meddeler, at man håber at præsentere en ny cheftræner i den nærmeste fremtid.

Per Frandsen har været i klubben siden sommeren 2015.

Se Liverpool - Huddersfield Stream live på Eurosport Player  
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

24 kommentarer

Akademikos 11:45          
Hul i hovedet. Hvis de ansætter ham den nye assistent med det mislykkede overskæg, så går jeg amok.
Sule12 11:50          
^ Det bliver næppe en 25-årig, der overtager...
Villan =) 12:08          
Med 12 point op er det vel lidt for sent næsten.
bruger 139164 12:24          
Ove pedersen
Internazionale4everr!!! 12:25          
Arhmen, forhelvede! HVEM er det så ellers lige, de tror skal redde klubben? Skal vi ha´ Flemming C. ind fra Græsrødderne? Christian Andersen (fred være med ham) fra plejehjemmet? Skal Johnny Petersen gøre det, bare fordi han alligevel står på den nye tribune til hjemmebanekampene? Unge Birch Braune? Og hvor gammel skal hans assistent så være? 14 år? Eller er man sindssyg nok til at gøre teknisk chef/mentalguru/3D-groupleder, Kim Boye til cheftræner? Det er jo ikke Per Frandsens skyld, at man i AB tror man er fucking FC Barcelona, som ikke behøver forsvarsspillere, bare offensiven er profileret/bred nok.
Nu skal man så også bruge penge på at erstatte en træner, som har haft en god, optimistisk attitude, selvom målene er væltet ind bag hans uduelige forsvar og keeper, indkøbt af de idioter, som nu også fyrer ham. Men fint, så er det sådan: ud og brug flere af de begrænsede midler til at tegne en ny kontrakt med en ny træner - salget af Storchen, pølsemandens Kasper Schmeichel, til United bør snildt kunne finansiere både det og tilgangen af mindst 3 forsvarsspillere (en venstreback og to centerbacks) og en ny keeper.

Internazionale4everr!!! 12:29          
@bruger 139164

Ove P. gider ikke AB, det er 100% sikkert. 1) de gamle spillerkoryfæer i ledelsen kan ikke lide forsvarsspillere, og sådan en trup kan Ove P. ikke gøre meget godt for. 2) AB har ikke råd til Ove P. 3) Ove P. gider ikke pendle fra Vestjylland til nord for Kbh.
Vanten 12:49          
Arhhh Int. ... du løber lidt med en halv vind her, er ellers tit på linie med dig. Sandheden ligger nok der at Frandsen faktisk HAR haft mulighed for være med til at vælge spillere i sommers og fik opbakning til det, at fritage ham helt for ansvar her er ikke rimeligt, at det så er skørt at fyre ham nu er en anden sag ...
Fredag 26. april
Torsdag 25. april