Luk

AB spillede sig i top seks med snæver sejr

| 2. division | 8 kommentarer

Infoboks

AB - Kolding IF 1-0
2. Division
74' 1-0 Frederik Ellegaard Christensen

På en scoring et kvarter før tid vandt AB søndag eftermiddag med 1-0 over Kolding og spillede sig op på sjettepladsen i 2. division. 

Søndag eftermiddag var Kolding gæster hos AB i Gladsaxe. Her var der vigtige point på spil i jagten om en plads i top seks.

Hjemmeholdet indtog nemlig otttendepladsen med 12 point, og en sejr kunne dermed sende dem forbi Aarhus Fremad på sjettepladsen, som de indtog med 14 point.

På niendepladsen lå gæsterne inden dagens kamp med ni point for deres første ti kampe.

Efter 21 minutters spil var Kolding ved at bringe sig i front, da Oskar Møller kom højest på et hjørnespark, men AB-keeperen reddede.

Trods optakt til chancer i begge ender, så blev det dog ikke til scoringer før pausen, hvorfor første halvleg altså sluttede 0-0.

Ti minutter inde i anden halvleg måtte Christoffer Petersen diske op med en god fodparade i Kolding-målet efter en fin afslutning.

Kort efter var Morten Ohlsen ved at heade et frispark i nettet for Kolding, men scoringen lod vente på sig.

Et kvarter før tid fandt kampen dog sin afgørelse, da Frederik Ellegaard skabte forløsning hos AB, der dermed vandt opgøret 1-0.

Sejren sender AB op på sjettepladsen med 15 point for 11 kampe.


Af Andreas Roesen

8 kommentarer

Bugen 17:10          
Ak ja... Atter en pinlig indsats fra Kolding.
Aarhus F.yren 17:37          
En ringe kamp af begge hold med en masse lossen og stort set ingen teknisk kunnen... Skulle der være en vinder var det vel ok det blev AB... De var vel trods alt mindst ringe
KOLDING IF SUPPORT. 17:39          
Bugen.. Svøm videre.. Du har kun bræk og fyre af når du åbner munden.. Vi har 14 skader..
Bugen 18:08          
@KOLDING IF SUPPORT
Egentlig er jeg nærmest lidt imponeret over din sproglige formåen og kunnen, og til din trøst er min mund ganske lukket... herinde taster jeg udelukkende, hvilket aldeles ikke afstedkommer en åben mund!
poh 04:13          
Lidt en underlig kamp i Gladsaxe. I første halvleg er AB stort set ikke over midten, og er presset totalt i bund. Kolding kommer frem til en håndfuld pænt store chancer, men det viser sig også med al tydelighed hvorfor Kolding ikke har lavet flere mål end de har; de er grufuldt ineffektive.

I anden halvleg får AB klart bedre fat, og æder sig langsomt men sikkert ind i kampen. Sindssyg forløsning da Ellegaard laver målet - vores første hjemmesejr siden sæsonpremieren. Vanvittigt vigtig sejr, som betyder at vi kan kigge mod top 6 istedet for at tænke på nedrykningskampen allerede.

En rigtig grim, men særdeles intens kamp. Jeg synes Kolding periodevis leverer en rigtig fin indsats, og fysisk var de os overlegne. Men Patrick Braunes gameplan virkede; vi holder endelig nullet, og får den tiltrængte hjemmesejr.

Kæmpe fornøjelse at se 2div´s bedste målmand tilbage i startopstillingen. Sådan skal det være fra nu af!

I øvrigt en perfekt ledet kamp af rækkens bedste dommer Frida Klarlund. Respekt!
uglenflyverpåny 10:07          
De unge gutter spiller en voksen kamp! Vi kæmper defensivt og laver ingen store personlige fejl og lukker kun få chancer ind som Fischer selvfølgelig har styr på! Offensivt er jeg enig med Poh om at vi først træder helt ind i kampen i 2.halveg, men det var helt perfekt - Ellegaard og Kisum trak tænder ud på Koldings forsvar med de evigt aggressive løb!

Og så må man da sige at Alex Loughlan har fundet sin plads! Den mand bliver guld værd! Virkelig en seværdig spiller der må være nummer 2 på holdkortet til Middelfart kampen, Fischer er selvfølgelig nummer 1.
Grøn af misundelse 16:40          
poh : 2 Div bedste målmand.... var ikke klar over at du var i Brabrand og så Dannevang :):)
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december