LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

AB takker Ndungu

| NordicBet Liga | 3 kommentarer
AB takker Ndungu
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
AB tilknyttede lige før sæsonstarten forsvarsspilleren Thobias Ndungu på en kortvarig amatøraftale. Nu rejser Ndungu helt efter planen til USA for at studere. AB takker for indsatsen.

Lige op til sæsonstarten i 1. division blev ABs midtstoppere, Jonas Troest og Thomas Wiil-Andersen ramt af skader og derfor stod akademikerne akut og manglede en midtstopper. Lige før premieren mod Lyngby lykkedes det så AB at hente den tidligere HB Køge og FCK-spiller ind på en amatøraftale.

Ndungu stod til at skulle på studieophold til USA til august, og var derfor villig til at træde til i det skadesramte AB-forsvar. AB-træner Thomas Nørgaard takker således Ndungu for at kunne træde til og ønsker ham en god tur til USA.

- Med pludseligt opståede skader til Jonas Troest og Thomas Wiil, så var det perfekt timing, at Thobias kunne træde til her i de første kampe. Han har gjort det godt og er en god fyr. Jeg ønsker ham held og lykke med turen til USA, som selvfølgelig skal nydes, siger Thomas Nørgaard til ABs hjemmeside.

Thobias Ndungu, der forlod HB Køge ved kontraktudløb i juni nåede 3 kampe for akademikerne.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Pelle Lindegaard Bügel

3 kommentarer

Internazionale4everr!!! 15:30          
#komtilbagesnartthobias!
poh 07:16          
Ærgerligt det kun var på lånt tid, for jeg tror bestemt han kunne tage kampen op med de to han har vikarieret for. Men tak for hjælpen da!
Lørdag 16. februar
Fredag 15. februar