LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

AB tilbage i næstbedste række

| 2. Division | 29 kommentarer
AB tilbage i næstbedste række
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
AB sikrede oprykningen til 1. division med en 2-1-sejr ude over Aarhus Fremad. Thisted bøllebankede HIK med 6-1.

AB har spillet et forrygende forår i oprykningsspillet i 2. division, og hvis tingene flaskede sig for akademikerne, kunne de sikre oprykningen lørdag eftermiddag. Det krævede en sejr ude over Aarhus Fremad som er det eneste hold der har slået AB i foråret.

Det blev en livlig start på kampen hvor Uffe Troensegaard åbnede scoringen for hjemmeholdet i det 13. minut. Svenske William Kvist udlignede bare fire minutter senere. 1-1 ved pausen.

Midtvejs i anden halvleg dukkede Kristian Uth op og sendte kuglen i kassen til 2-1, og så var oprykningen en realitet. AB er tilbage i næstbedste række efter et år i 2. division.

Det er tæt i kampen om de to øvrige oprykningspladser. Brabrand hoppede op på tredjepladsen med en vigtig 1-0-sejr ude over Frem. Gökhan Tokay scorede for østjyderne.

Thisted viste at de stadig vil være med i kampen da de bøllebankede HIK med hele 6-1. FC Midtjylland-lejesvenden Babajide David lavede hattrick mens Mikkel Agger og Sonny Jakobsen bød ind med en kasse hver.

Endelig delte Marienlyst og Hvidovre med 1-1. Nicolai Kehling åbnede for hjemmeholdet, Alexandar Lazarevic udlignede for Hvidovre.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Kristian Anker-Møller

29 kommentarer

Internazionale4everr!!! 17:00          
Sådan!!! Nu skal der ses frem imod en stabilisering i 1.div, og afhængig af både ABs og andre 1.div-klubbers transfervindue, tror jeg bestemt på at Per F. og Shelley, og truppen kan klare opgaven, især med to klubber vi kender fra 2.div og kun én Superliganedrykker. Virkelig et opløftende forår AB har været igennem! Og dejligt endelig at bryde Århus-forbandelsen. Sådan, drenge!!
blomme 17:03          
Sådan AB!

Håber at nogen der var på stadion kan fortælle lidt om kampen.

Forresten utroligt at Brabrand kan ligge nummer tre med kun tre vundne kampe i foråret. Marienlyst som ligger næstsidst har vundet flere..
CASPERFRANK 17:03          
SÅDAN!!!! VAR DEN GLIPPET, HAVDE JEG KRAFT-EDDER-HYLEN-GALEME-SLÅ-BARNET-IHJEL-HVIS-DET-GRÆDER-IGEN LIVE-STREAMET EN VOLDTÆGT AF MIN NEVØ.

MED EN SINDSSYGT SVAG 1. DIVISION NÆSTE ÅR, KAN JEG IKKE SE, HVORDAN DER SKULLE KOMME EN JØDE I VEJEN FOR, AT VI ER SUPERLIGAHOLD SAMME TID NÆSTE ÅR.

VI ER IKKE TILBAGE HVOR VI HØRER TIL. VI HØRER TIL I TOPPEN AF DANSK FODBOLD, MED MESTERSKAB SOM MÅL HVERT ÅR...

DET HER ER FØRSTE SKRIDT...
Chico 17:10          
Tillykke til AB.
Giv nu Brønshøj en hånd ved at slå ikke mindst FREM.
Brønshøj skal med op, og ellers FREM frem for Brabrand (Selvom jeg godt ved Thisted og andre også er med i toppen)..
Niccen 17:10          
Tillykke med oprykningen til AB.

Det kan man da kalde stabilitet.
Internazionale4everr!!! 17:14          
@Chico

Enig, I må gøre jeres mod Fremad Amager i morgen. Det må være de sjællandske/københavnske holds tur til at opleve noget fremgang, og hellere jer end Brabrand (med al respekt). Kan det ikke blive Frem vi får med op, så må vi jo holde ´slaget om Mosen´ i live næste sæson ;-)

Jabar skal nok trylle for jer igen i morgen...
Sule12 17:20          
.
Onsdag 27. marts
Tirsdag 26. marts