Luk

AB-træner om vestrækken: Både godt og skidt

| AB | 0 kommentarer
AB-træner om vestrækken: Både godt og skidt
Foto: Getty Images

Infoboks

AB

Se Brøndbys Europa League-kvalifikation

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

AB-træner Patrick Birch Braune kan både se positive og negative ting ved at være havnet i vestrækken i 2. division.

Gladsaxe-klubben AB blev tirsdag trukket op som det hold fra øst, der i efteråret skal spille med i vestrækken i 2. division.

Dermed venter 11 udebaneture til Jylland eller Fyn, og AB's nyudnævnte cheftræner Patrick Birch Braune har det blandet med nyheden.

- Det er både positivt og negativ. Der bliver mange lange weekender, men omvendt er det meget sjovt at skulle møde nogle nye hold og komme rundt på nogle andre stadions end normalt.

- De lange udebaneture er det negative, men omvendt er det også positivt, at man får mulighed for at nørde noget fodbold og forberede os rigtigt godt på turene.

- Det er ikke for sjovt, at man siger, at man skal rykke tæt sammen i bussen, når man skal ud og præstere noget. Det får vi nu i hvert fald mulighed for. Og ikke kun som en metafor, siger Birch Braune til bold.dk.

Med AB kommer vestrækken blandt andet til at bestå af nedrykkerne Thisted samt de fem hold, der sluttede fra nummer tre til syv i forårets oprykningsspil.

- Jeg synes, det er meget svært at vurdere, hvor stærk vestrækken er, men jeg tror, den er meget stærk. Der er skiftet mange hold ud med op- og nedrykningerne, så det er svært at sige for meget om endnu. Vi må spille kampene og finde ud af det, siger AB-træneren.

AB mødte i forårets oprykningsspil flere af sine kommende modstandere. De slog Ringkøbing med 3-0, spillede uafgjort med både Middelfart og Jammerbugt og tabte til Aarhus Fremad og Brabrand. 

Se Brøndbys Europa League-kvalifikation Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 17. juli
Tirsdag 16. juli