LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

AB trak det længste strå i mosederbyet

| Danmark | 12 kommentarer
AB trak det længste strå i mosederbyet
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
I en kamp med stor intensitet var det AB som med en udebanesejr 2-1 nuppede håneretten i Slaget om Mosen mod Brønshøj. På Østerbro spillede B93 1-1 med Slagelse.

To ærkerivaler stødte lørdag eftermiddag sammen, da hvepsene fra Brønshøj tog imod uglerne fra AB i sæsonens første mosederby.
 
AB kom til dagens opgør som ubesejrede på udebane i indeværende sæsonen, mens hjemmeholdet ikke havde tabt en kamp på Tingbjerg Ground siden oktober 2017.
 
Og det var hjemmeholdets fans, der først fik lov til at tiljuble deres hold.
 
Efter en del forsøg, som AB-målmand Mark Jensen fik halvclearet, var Brønshøjs Oliver Lassen hurtigst over en returbold og scorede herved sit første mål i Brønshøj-trøjen.
 
AB havde sidenhen muligheden for at komme på omgangshøjde med værterne, men trods en kæmpechance til Rasmus Tangvig, der scorede hattrick i sidste runde, gik hjemmeholdet til pause med deres 1-0-føring i behold.
 
Efter pausen skulle der dog ikke gå lang tid, før udeholdet fik netmaskerne til at blafre.
 
Efter 50 minutter fandt AB´s Nichlas Rohde plads på kanten af feltet og skruede den efterfølgende smukt forbi AB-målmand Kasper Vilfort til 1-1.   
 
Otte minutter senere udbyggede AB så deres føring, da Rasmus Tangvig rettede op på sin store afbrænder i første halvleg ved at heade bolden på stolpen, før Kasper Vilfort uheldigt fik rettet bolden ind i eget net. 
 
På trods af et stort pres af hjemmeholdet i resten af kampen, fik AB holdt hvepsene fra fadet, og herved kunne Akademikerne tage en 2-1-sejr med hjem til Gladsaxe.
 
AB rykker herved forbi Brønshøj og ind i top seks, mens de i samme ombæring skubber hjemmeholdet ud af selvsamme sub-top.
                                                                                                        
I et andet 2.divions opgør var det B93 som krydsede klinger med Slagelse. Her forblev det målløst på Østerbro Stadion ind til første minut af anden halvleg, da B93´s Nicolai Olsen fik chancen fra elleve meter og eksekverede sikkert til at bringe hjemmeholdet på 1-0.
 
Hjemmeholdet blev dog efter 76 minutter reduceret til ti mand, da midtbanespiller Godwin Mckay så rødt.
 
Dette skulle vise sig at blive dyrt for hjemmeholdet, da Jacob Pind minuttet efter fik sparket Slagelse på 1-1, hvilket samtidig blev kampens sidste scoring.

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mads Adam Wegener

12 kommentarer

BBhveps 17:35          
Du rammer det meget godt Sule. Det røde kort blev udslagsgivende.

Ellers en fed kamp med gang i den også på tilskuerpladserne. Blot lidt ærgerligt, at nogle tosser skulle ødelægge den gode stemning efter kampen.

Glæder mig til den omvendte kamp den 13. april.
Frakørsel 1 18:05          
Ellers en kamp hvepsene kan være stolte af, bortset lige fra de 2 gule der førte til rødt for Timm - hvor er det åndssvagt at vi trækker så mange røde kort. Desværre blev det klogt udnyttet af AB, og Brønshøj mistede muligheden for at udnytte at AB er noget svagere i defensiven end offensivt. På den anden side, man skal være noget af en modstanderidiot hvis man ikke har en strategi parat i fald hvepsene ryger i undertal. Fed stemning, over 1000 tilskuere, en rigtig festdag!!! God reklame for 2 division, ligesom frem kampen forleden sommeraften. Som BBhveps siger, ærgerligt at et par idioter ikke kan ophøre sig ordentligt - at det skal være nødvendigt med vagter, og 6-8 betjente på stand by. Underskudsmentalitet der er svær at vænne sig til...
Seven faces 19:04          
Jeres? JA, VORES!
1013 tilskuere, 13 fra AB
jenner4 19:30          
Puha en dejlig sejr man ikke havde set komme inden udvisningen. 11 mod 11 virker Brønshøj stærkest. Og selv i undertal kunne Brønshøj jo godt have udlignet. Jeg må være ærlig og sige det var et meget sløjt niveau men når man så hiver 3 point skal man ikke klage. Det hele tæller. Vi mangler stadig forstærkninger flere steder hvis vi skal gøre os håb om 1. div. Matti er en klippe dernede - men så er det også sagt. Lad os håbe det her kaster en stime af sig.
FrankAB 20:15          
Stime kamp 3...
Så kampen på steam fra USA...AB har nu 2 nye colombianske fans. dejlig at se AB numerisk også er i Toppen, ikke kun via navn.
Herlig stemning , at se BB fans, men ABs gruppe var vist gemt under kameraet men man hørte sange fra begge grupper, virkelig sjovt og fest som det skal være.
En lille bøn til BB fan sang klub.

Ordet LORD, ALTSÅ adelsbetegbelse staves med D ...ikke med T...så er det et latrinært udtryk, som hvis ,det skal blive et tillægsorde skal tilføjes et E. i sang aldrig et E, hvorfor jeg antager det er LORD i mener , som er en æressang ...men stav det dog rigtigT: LORD-AB...og tak for hyldest fair og smuk at høre selv på stream.

Tak til alle for en god oplevelse og AB burde måske også snrt frivilligt stille op med 10 mand der spiller vi åbenbart endnu bedre. og ja mærkelig at tænke på det er AB imod stort set Ex AB- spillere , men sådan er det jo idag . Husker stadig Røntved tiden :-) Meget ked af at høre at der i en sjov nabokamp skal være ballade baegefter , det burde vi være alt for gode til at komme ned på et sådan plan .
poh 00:42          
Frakørsel 1

Tak for et godt derby. Altid en fornøjelse, ihvertfald indenfor kridtstregerne.
Jeg selv fik helt ud af det blå en bøde på 5.000 kroner i dag, for tilsyneladende at være baneløber. Det er dog ikke noget jeg selv kan huske, og jeg var temmelig ædruelig kampen igennem. Herudover vil jeg nævne at jeg kampen igennem stod MIDT i AB fanflokken. Mit spørgsmål er nu: hvad var det for ballade der skete på Tingbjerg Ground i dag? En enkelt idiot som hiver et flag ned er vel ikke at betegne som reel ballade?!

I øvrigt ros til Hvepse fansene for at holde fanen højt lørdagen igennem.
Det er bestemt ikke jer der er skyld i en dårlig oplevelse. Den må kontrollørerne stå for. Goddag mand økseskaft. xD
Lørdag 16. februar