Luk

Abildgaard imponerer: Med på månedens hold

| Premier League | 6 kommentarer

Infoboks

Oliver Abildgaard har ifølge Whoscored.com gjort sig fortjent til en plads på månedens hold i den bedste russiske liga. Senest med en præstation som anfører i midterforsvaret.

I den russiske liga løber et par danskere rundt i Rubin Kazan og imponerer ganske flot.

Således har Anders Dreyer noteret sig for fire sæsontræffere i den bedste russiske liga siden sit skifte til Rusland i sommer, og hans holdkammerat Oliver Abildgaard er i denne måned blevet valgt til månedens hold.

Det er statistikmediet Whoscored.com, som har den 25-årige, danske midtbanespiller på holdet med en score på 7,7, hvor han er placeret i midterforsvaret, som han udmærkede sig i senest i en 1-0-sejr mod CSKA Moskva.

Abildgaard ligner en af de bærende kræfter på det russiske hold, der indtager ottendepladsen i rækken, hvor han senest også bar anførerbindet.

Denne sæson har han spillet 11 af 13 ligakampe og lagt tre assists.

Abildgaard er eneste Kazan-spiller på månedens hold, som er domineret af Zenit, der har fire spillere med.

Månedens hold i den russiske Premier League: 

Ilya Lantratov, Khimki

Manuel Fernandes, CSKA Moskva
Oliver Abildgaard, Rubin Kazan
Yaroslav Rakitskiy, Zenit
Tonny Vilhena, FK Krasnodar

Malcom, Zenit
Claudinho, Zenit
Grzegorz Krychowiak, FK Krasnodar
Chidera Ejuke, CSKA Moskva

Sardar Azmoun, Zenit
Mateo Cassierra, PFC Sochi


Af Kristoffer Lind Pedersen

6 kommentarer

DetSatmeDumtSkrevet 10:30          
Uden at følge med i Russisk fodbold, så virker det til Oliver, er blevet en kæmpe sjæf i Rusland. Og pigerne er ikke bange for at lægge alle kortene på bordet.
Gutihaz14madridista 11:41          
Landsholdet?
aloevgaard 12:01          
Håber Abildgaard kommer til en større liga, nu når han gør det så godt. Den russiske liga er efter sigende større end den danske (der skal nok heller ikke meget til :D), så kunne være sjovt at se ham skifte til Æresdivisionen eller den portugisiske liga. De to ligaer er lige under top 5. Men lad os se! :)
dylanmck 18:40          
@alovgaard

"Efter signende større end Superligaen" haha! Kigger man på købekræften hos de russiske klubber er de så langt foran superligaen, at det slet ikke giver mening at sammenligne. Nej, det ville ikke være sjovt at se ham skifte til den portugisiske eller æresdivisionen da de ikke er bedre end den russiske liga. De russiske klubber har ikke været gode i Europa de sidste par år, men klubber som Zenit, Krasnodar, CSKA Moskva, Spartak Moskva er alle klubber der er rigtig store og gode. Jeg vil gå så langt og sige at den eneste klub der trækker den hollandske liga er Ajax..selvom PSV de sidste 2 år har gjort det fornuftigt.
aloevgaard 12:20          
@dylanmck
Bevares :)

Men er det ikke ligesom Æresdivisionen og den portugisiske? Du har store klubber som Zenit, Krasnodar, CSKA Moskva, Spartak Moskva... og så alle de andre. Højt niveau mod et meget lavt niveau.
Måske er det også pga. min subjektive mening, at Æresdivisionen/portugisiske liga lyder mere charmerende end den russiske liga. Men samme opskrift: Højt niveau mod et lavt niveau.
Men fint du skriver, at niveauet i de to ligaer ikke er højere end den russike - det troede jeg faktisk at det var.
dylanmck 13:20          
@aloevgaard

Jo det har du ret i. Der er Zenit, Spartak Moskva, Krasnodar, CSKA Moskva, Dinamo Moskva, Lokomotiv Moksva som har mange penge og bruger mange penge. Så er der Rubin Kazan der kan finde på engang imellem at bruge store summer. Og så er der alle de andre, som ikke bruger så mange penge. Klubberne i Rusland har flere penge end Æresdivisionen og den portugesiske liga. Dog har klubber som Ajax, Porto, Benfica og Sporting så godt et talentudvikling at de har overhalet de store russiske klubber i Europa. Havde de hold ikke deres massive indtag af supertalenter så ville Russiske klubber nok være foran i Europa. Ellers er det meget lige. Derfor det ikke giver mening for Abilgaard at skifte til de ligaer..han skal til de store 5. Og med hans niveau kan han sagtens gøre det. Det handler blot om lidt tid.
Tirsdag 25. januar
Mandag 24. januar