Luk

Abildgaard klør på: Tættere på en større liga

| Premier League | 4 kommentarer

Infoboks

Rubin Kazan - Dynamo Moskva
Premier League (28/11)
Oddset 3,55 3,60 1,97
bet365 3,60 3,70 2,00

Oliver Abildgaard er opsat på at fortsætte sin udvikling i Rubin Kazan, hvor han føler, at han er kommet tættere på at kunne begå sig i en af de største ligaer.

I vinteren 2020 tog Oliver Abildgaard skridtet fra AaB til russiske Rubin Kazan, hvor han siden har etableret sig som en profil på midtbanen.

Søndag kan den 25-årige nordjyde spille sin kamp nummer 50 for Kazan, og han er hidtil meget tilfreds med sin udvikling i Rusland.

- Jeg føler, jeg har taget store skridt. Jeg har fået etableret mig i en noget større liga end Superligaen og gør mig bemærket. Jeg er glad for de skridt, jeg har taget, og selvfølgelig sulten efter at fortsætte den udvikling, siger Abildgaard til bold.dk.

Føler du dig snart klar til at tage næste skridt i form af et klubskifte?

- Jeg er da i hvert fald kommet tættere på, men der er helt sikkert stadig meter, jeg kan gå på herovre. Den russiske liga er stærk, og jeg har stadigvæk ting at lære, men jeg er da helt sikkert kommet tættere på at kunne begå mig i en større liga, end jeg var for halvandet år siden, siger Abildgaard.

Midtbanespilleren gør sig ikke de store tanker om, hvornår det er tid til næste skridt.

- Vi må se. Når tidspunktet er rigtigt, er der nok også en klub, der godt kunne tænke sig at investere i mig, og det er svært at sige, hvordan tidshorisonten ser ud. På nuværende tidspunkt er der gode kollektive og individuelle ting, jeg gerne vil opnå med Kazan, og jeg føler stadig, at det er det helt rigtige sted for mig, siger Oliver Abildgaard.

I den nye sæson har Abildgaard fra sin position som 6'er allerede bidraget med tre assists, hvilket er noget af det, han har arbejdet på at lægge på sit spil.

- Jeg har fået spillet en del kampe, og det er gået den rigtige retning, så jeg hele tiden får lagt på og bliver bedre. Det er klart, at mål og assists er det lette for folk at vurdere på, og det er da rart at være kommet på tavlen på det punkt.

For nylig fik Abildgaard dansk holdkammerat i form af Anders Dreyer, og det skifte gjorde han sit for at få til at ske.

Læs den historie ved at klikke her.


Af Martin Schmidt
Fredag 26. november