Luk

Abildgaard på rundens hold for tredje gang

| Premier League | 10 kommentarer

Infoboks

Rubin Kazan - Akhmat Grozny
Premier League (04/10)
YouBet 2,00 3,00 3,95
Oddset 2,15 3,05 3,60
bet365 2,00 3,25 3,75

Oliver Abildgaard er for tredje gang i denne sæson på rundens hold i den russiske Premier League.

Den tidligere AaB-slider Oliver Abildgaard har fået en solid start på sæsonen i Rubin Kazan, hvor han har fået fuld spilletid i de første syv runder af den russiske Premier League.

Den 24-årige midtbanespiller er også igen at finde på rundens officielle hold i den bedste russiske række, hvilket er tredje gang ud af syv mulige i denne sæson for den unge nordjyde.

Oliver Abildgaard, der har nummer 28 på ryggen, var ligeledes på rundens hold efter anden og fjerde spillerunde.

Hans præstation i denne sæson bliver også bemærket hos statistikmediet whoscored.com. Her får danskeren den samlede karakter 7,37 ud af 10, hvilket placerer ham på en niendeplads over de bedste spillere i sæsonen indtil videre i Premier League i Rusland.

Rubin Kazan har angiveligt betalt omkring 15 millioner kroner for Oliver Abildgaard, som har kontrakt med klubben frem til sommeren 2024.


Af Anders Borup

10 kommentarer

AaBager 08:47          
Klasse! Fedt at se en Aalborgdreng igen slå igennem i udlandet, efter Dalsgaard og Mæhle. Det er ved at blive en vane...
bonanza1337 09:08          
Jeg er enig, men sådan er det jo ikke hvis du spørger en FCM fan, en AGF fan eller andre folk der også lige er begyndt at se fodbold. Så er nordjyderne jo notoriske for at skifter mod hjemmelige himmelstrøg efter max en sæson i udlandet, hvor det ikke lykkedes dem at slå igennem.
Desrouleaux 09:51          
Det er vel som med de fleste Superligahold? Nogle spillere banker igennem i udlandet, mens andre hurtigt vender retur til andedammen.

Tænker ikke AaB har nogen særlig succes-rate (eller omvendt) i forhold til deres konkurrenter hvad angår dette. For hver Joakim Maehle findes en Jannik Pohl. (Det sidste er self. ikke sandt. Der findes kun en Jannik Pohl. Heldigvis.)
Bjarke_bold 10:00          
-Desrouleaux

Nu var det vist et svar på en påstand der ofte bliver slynget ud om at AaB´ere ikke har hvad der skal til for at klare den i udlandet. Jeg tror ikke der er mange der vil påstå at AaB er i top mht. spillere der får succes i udlandet.
Istanbul05 10:05          
Håber godt nok at Aab har fået en videresalgsklausul skrevet ind i handlen.... han koster jo nemt 50 mill nu
Kahuna 10:55          
Dejligt at se Abildgaard med succes i udlandet, den tror jeg ikke der var mange der havde forudset for 3-4 år siden. Der var MC vel et godt stykke foran ham

Lige apropos tidligere Aab-drenge, der er skiftet til udlandet, er det sjovt at se hvilke typer der får succes igennem de seneste 10 år. De defensive (måske lidt "hårdere" typer) har meget bedre succes rate end de offensive og mere teknisk dygtige som Helenius, Spalvis, Kusk, Thomsen og tildeles Lucas Andersen
Landstræner 11:11          
Nøj, hvor ville Abildgaard klæde AaB´s nuværende midtbane gevaldigt.
Tirsdag 29. september