Luk

Abraham sikrede smal sejr mod Stryger og co.

| Serie A | 0 kommentarer

Infoboks

Roma - Udinese 1-0
Serie A
36' 1-0 Tammy Abraham
90' 1-0 Lorenzo Pellegrini

Tammy Abraham stod for kampens enlige scoring, da han sikrede AS Roma en 1-0-sejr over Udinese og Jens Stryger Larsen i Serie A. 

Tre sejre og et enkelt nederlag stod AS Roma noteret for, da de torsdag aften fik besøg af Udinese i Serie A.

Gæsterne havde skrabet syv point sammen i deres første fire kampe og kom til den italienske hovedstad med Jens Stryger Larsen på bænken.

Hjemmeholdet kom bedst i gang med kampen og Henrikh Mkhitaryan var tæt på at give cheftræner Jose Mourinho noget at juble over efter blot fire minutters spil, da han sendte en afslutning på stolpen.

Mournho skulle dog få noget at juble over ti minutter før pausen, da Riccardo Calafiori sled sig igennem i venstresiden og fandt Tammy Abraham med en tværpasing tæt under mål.

Den engelske angriber skulle blot sætte foden på, og det gjorde han og bragte Roma foran med 1-0.

Fire minutter før pausen var Ignacio Pusetto ved at bringe balance i regnskabet, men hans hovedstød blev blokeret.

Fem minutter inde i anden halvleg sendte Udinese et frispark i feltet, som Rodrigo Becao kom højest på, men han styrede også bolden over mål.

20 minutter senere var det Brandon Soppys tur til at modtage bolden i feltet, men Udinese-backen sendte bolden snert forbi kassen.

11 minutter før tid blev Jens Stryger Larsen sendt på banen i håb om at fremtvinge en udligning, men i stedet var det Roma, der var tæt på fordoble føringen fem minutter før tid.

Her stormede Eldor Shormurodov ind i feltet og modtog et hårdt indlæg, som han dog ikke fik kontrolleret ordenligt og headede over mål.

I sidste minut af den ordinære spilletid blev Roma reduceret til ti mand, da Lorenzo Pellegrini placerede en albue i hovedet på Lazar Samardzic og fik sit andet gule kort i kampen. Han misser dermed weekendens lokalopgør mod Lazio. 

På det efterfølgende frispark forsøgte Gerard Deulofeu sig med et dykkende frispark, der tvang Rui Patricio til at give hjørne. 

Det blev dog ikke til nogen udligning fra Udinese, hvorfor AS Roma vandt 1-0 og spillede sig op på fjerdepladsen i Serie A. 


Af Andreas Roesen
Mandag 18. oktober