Luk

Abramovich om fyring: Svær beslutning

| Premier League | 3 kommentarer

Infoboks

Chelsea - Everton
Premier League (08/03)
Oddset 1,55 4,00 6,30
bet365 1,50 4,20 6,50

Roman Abramovich kalder beslutningen om at fyre Frank Lampard for meget svær, men mener, at det er det rette at skifte ud på managerposten. 

Frank Lampard er ikke længere manager i Chelsea, som mandag har valgt at fyre Lampard efter en periode med svigtende resultater.

Chelsea-ejer Roman Abramovich understreger, at beslutningen ikke var nem, men at han føler, at et skifte på managerposten er det rette for klubben.

- Det har været en meget svær beslutning for klubben, ikke mindst fordi jeg har et fremragende personligt forhold til Frank og den ypperste respekt for ham, siger Abramovich til Chelseas hjemmeside.

- Han er en mand med stor integritet og med den højeste arbejdsmoral, men under de givne omstændigheder mener vi, at det er bedst for os at skifte manager.

- På vegne af alle i klubben, bestyrelsen og mig selv vil jeg gerne takke Frank for arbejdet som cheftræner og ønske ham al held og lykke i fremtiden. 

- Han er et stort ikon i denne store klub, hvor hans status vil være uændret. Han vil altid blive taget godt imod på Stamford Bridge.

Det bliver angiveligt tyske Thomas Tuchel, som tager over for Lampard i Chelsea.


Af Mikkel Nøhr
Lørdag 6. marts