LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Absurde scener da Mainz nedlagde Freiburg

| Bundesliga | 25 kommentarer
Absurde scener da Mainz nedlagde Freiburg
Foto: Getty Images
Mainz scorede til 1-0 på straffespark mod Freiburg, efter at dommeren havde fløjtet til pause i mandagens Bundesliga-bundbrag. Videodommerne havde nemlig opdaget et straffespark i halvlegens sidste angreb. Mainz vandt 2-0.

Der var dømt bundbrag i Bundesligaen, da Mainz, som havde Emil Bergreen på bænken, mandag aften tog imod Freiburg på hjemmebanen.

Mainz lå inden kampen på den 16. plads, der betyder playoff-kampe om nedrykning, og med en sejr kunne klubben gå op på siden af Freiburg på 15. pladsen.

Mainz dominerede tungt inden pausen og havde bolden i to tredjedele af tiden. Mainz-spillerne holdt desuden Freiburg fra en eneste afslutning inden for rammen.

Mainz kom selv frem til at par fine muligheder, uden at de dog væltede sig i chancer. Efter 19 minutter var Abdou Diallo meget tæt på efter et frispark, men han sendte bolden snert forbi den ene stolpe.

Første halvleg sluttede meget dramatisk. I det allersidste angreb brød Daniel Brosinski igennem i højresiden og sendte bolden ind foran mål, hvor Freiburgs Marc-Oliver Kempf blev ramt på hånden.

I første omgang blev der ikke dømt noget. Dommeren fløjtede sågar til pause, inden videodommerne pludselig bød ind med en anden dom, og da Freiburgs spillere var gået i omklædningsrummet, dømte dommeren straffespark.

Dermed måtte han hente Freiburg-spillerne ud på banen igen, og først syv minutter inde i første halvlegs overtid blev straffesparket gennemført. 

Pablo De Blasis hamrede bolden til sin egen venstreside og sørgede dermed for, at Mainz kom foran efter en helt absurd situation.

Anden halvleg startede også en smule usædvanligt. De tyske fodboldtilhængere er ikke meget for at spille mandagskampe, og Mainz-fansene protesterede ved at smide massevis af toiletruller på banen. Dermed blev kampen forsinket yderligere.

Men anden halvleg kom i gang, da der var ryddet op, og Freiburg var markant bedre med i kampen efter pausen.

Efter 73 minutter fik Freiburg sin første store mulighed, da indskiftede Tim Kleindienst steg op til et indlæg, som han dog fik drejet snert over mål.

Men på trods af Freiburg-overtaget, så var det Mainz. der efter 78 minutter afgjorde det hele. Freiburg-keeper Alexander Schwolow spillede bolden lige ud i fødderne på Robin Quaison, som lagde den ind foran mål, hvor Pablo De Blasis via indersiden af stolpen sendte Mainz på 2-0.

Freiburg forsøgte at presse på i slutminutterne, men Mainz holdt stand og snuppede med 2-0-sejren alle tre point. 

Det betyder, at Mainz nu er på 15. pladsen, mens Freiburg, som har en dårligere målscore end Mainz, er skubbet ned på 16. pladsen.

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

25 kommentarer

FatAsGragas 22:47          
Det fungerer jo ikke, det skal komme inden for maks 1 minut, ellers er det for sent.
forza samp 22:52          
Mainz belv snydt for straffe i overtiden af 1. halvleg og det blev opdaget via VAR. Så det fungerer fint. Den rigtige dom i sidste ende trods forvirringen
FatAsGragas 22:55          
Men det ødelægger alt rytme i en fodboldkamp. VAR er fint, men der må ikke gå mere end 1 minut. Det andet er håbløst, i princippet kan du jo så gå tilbage til minut 30, finde en dommerfejl og så starte derfra igen. Ellers har kampen ikke foregået korrekt
camara 22:57          
Ohh Happy Days, nu henter man spillerne tilbage fra omklædningsrummet for at tage et straffespark..... VAR er noget lort, få det væk.
superde 23:00          
Var er bedre end ingen var - og det var vel også det vildeste der skete i den kamp :-)
StanTheManDK 23:01          
Her er jeg sgu lidt splittet. På den ene side, så er det fint, at det ender med den rigtige dom, men det er sgu ikke helt holdbart, hvis holdene ligefrem er nået i omklædningsrummene før man finder ud af det....jeg ved godt det ikke er en VM-finale, men de er trods alt i nedrykningskamp, og det kan da godt påvirke mentalt, hvis man sidder til pausete også bliver kaldt tilbage på banen for, at skulle redde/sparke straffe.
Acheron 3 23:02          
Mainz´ sejr var nok samtidig dødsstødet til HSV og Köln.
Søndag 24. marts
Lørdag 23. marts