Luk

Absurde scener: Walker på kassen i City-deler

| Champions League | 20 kommentarer

Infoboks

Atalanta - Manchester City 1-1
Champions League gruppe C
7' 0-1 Raheem Sterling
43' 0-1 Gabriel Jesus
49' 1-1 Mario Pasalic
81' 1-1 Claudio Bravo

Ederson måtte skiftes ud, og erstatningen Claudio Bravo blev smidt ud. Derfor måtte Kyle Walker spille som målmand, da Manchester City fik 1-1 med hjem fra Champions League-opgøret mod Atalanta onsdag aften.

Manchester City har været voldsomt godt kørende i Champions League i denne sæson, og onsdag aften kunne klubben tage sin fjerde sejr ud af fire mulige.

På udebane skulle englænderne op imod Atalanta, som havde Simon Kjær med på bænken – og der gik ikke længe, før de engelske mestre bragte sig i front.

Allerede efter syv minutter viste City, hvorfor klubben ligger på førstepladsen i sin gruppe.

Bernardo Silva sendte bolden frem i feltet, hvor Gabriel Jesus dukkede op og rullede bolden et par meter bagud, hvor Raheem Sterling kom stormende og bragede bolden i nettet til 1-0 – et gennemført flot angreb. Så var der lagt op til smæk.

Efter en halv time var Sterling lige ved at komme til en ny stor chance. Kevin De Bruyne strøg til baglinjen og lagde bolden skråt tilbage til brandvarme Sterling, hvis afslutning dog blev blokeret.

Efter 35 minutter var det Riyad Mahrez' tur til at forsøge sig, da han strøg på tværs af banen og afsluttede fladt – han måtte dog se Pierluigi Gollini diske op med en fin redning i Atalanta-målet.

Efter 42 minutter sparkede Raheem Sterling et frispark lige i muren, og efter en VAR-gennemgang fik City straffespark, fordi bolden ramte en Atalanta-spiller på armen.

Gabriel Jesus skulle eksekvere, men han leverede et forfærdeligt straffespark, som røg mere end almindeligt forbi målet. Dermed måtte City nøjes med 1-0 ved pausefløjt.

Kort inde i anden halvleg gik det dog galt for City, som havde måttet skifte en skadet Ederson ud med Claudio Bravo.

Bravo kunne dog intet gøre, da Mario Pasalic dukkede op i en helt fri position foran mål efter et formidabelt indlæg fra Alejandro Gomez. Pasalic steg op og stangede Atalanta på 1-1.

Atalanta viste derefter gode takter og pressede City ved flere lejligheder. Blandt andet var Berat Djimsiti meget tæt på med et hovedstød efter 63 minutter.

Efter 75 minutter var Sterling på spil igen, da han fik noget, der kunne minde om en friløber i venstre side af banen, men fordi han skulle krydse indover, blev han indhentet, og chancen løb ud i sandet.

Efter 81 minutter fik vi en meget spændende situation. Indskiftede Claudio Bravo strøg ud af sit felt og nedlagde Josip Ilicic, der var på vej helt frit igennem. Dommeren var ikke i tvivl – rødt til Bravo.

Dermed måtte Pep Guardiola finde sig en ny keeper blandt markspillerne, og valget faldt på Kyle Walker, som i sin første aktion var lige ved at tabe en bold, der kom lige på ham.

Manchester CIty formåede dog at holde Atalanta væk fra målet i langt størstedelen af slutminutterne, så Kyle Walker blev ikke for alvor udfordret.

Opgøret endte 1-1 efter nogle helt absurde scener i Bergamo.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

20 kommentarer

The-Man 22:58          
Endnu en kamp hvor dommeren ikke havde styr på en skid, kan snart ikke holde ud og se på det mere.. Hvordan kan der lægges 7 minutter til når hele målmand sekvensen tager omkring lige så lang tid?! Samtidig med det forstår jeg ikke Mendy ikke får sit andet gule kort for tidsudtræk.. Kan godt forstå City gør det, men kan fanme ikke forstå dommeren ikke gør noget ved det, ikke engang en reprimande giver han til en eneste City spiller...
Lollywood 23:00          
Peps hold er jo også kendt for at spille underholdende fodbold,,,,
->Internazionale<- 23:00          
Hvordan kan da kun være 7 minutter tillægstid ? Bravo får rødt kørt da der er spillet 80 minutter og kampen går i gang da den er er 87. Atlanta var da også rådvilde efter Walker kom ind på målet. De droppede fuldstændig med at spille efter citys rød kort.
Robinho_is_blue 23:01          
Endnu et bevis på at Claudio Bravo skal sparkes så langt væk fra den bænk som overhovedet muligt
no name 23:01          
Den største skandale er ikke engang at Walker stod på mål, men derimod at da kun kom 7min??????????
Pantic 23:06          
Og sjovt at se når City (eller andre store hold) brokker sig over tidsudtræk. Den ultimative må trods alt være Walker der griber en harmløs bold, står i 2-3 sekunder, får af vide af Mendy han da skulle smide sig, og så ligger Walker sig med bolden.

Atalanta skuffede efter det røde kort. City virker svækket i forhold til tidligere år.
Higher Ground 23:11          
Hvor er det trist, at VAR ikke underkender det røde kort. Benet rammer Bravo og ikke omvendt.

Alt det der ellers bliver kommenteret på, er jeg enig i. 7 min var for lidt. Der burde have været 10 tillægsminutter.
Ringe dommerpræstation. Dog selvforskyldt at det blev så svært, kampen skulle have været lukket i 1. halvleg.
Kredit til Atalanta og så ses der frem mod søndag.

Bliver drabeligt svært med den defensiv, der pt præsteres.
Onsdag 19. februar