Luk

AC: Bendtner er ikke et tema i Malmö

| Europa League | 11 kommentarer
AC: Bendtner er ikke et tema i Malmö
Foto: Getty Images

Infoboks

Hammarby - Malmö FF
Allsvenskan (20/10)
bet365 2,62 3,50 2,50
NordicBet 2,70 3,55 2,50
Oddset 2,60 3,45 2,45

Anders Christiansen har stor respekt for Nicklas Bendtner, men øst for Øresund fylder FCK-angriberen ikke noget op til torsdagens brag, fortæller Malmö-profilen.

FC København er hårdt ramt af skader for tiden, hvilken blandt andet har ramt angrebet.

Jonas Wind og Dame N’Doye er således begge ude af FCK’s Europa League-opgør mod Malmö, men MFF-profilen Anders Christiansen mener ikke, skader kan være nogen undskyldning for FCK.

- FCK har en del skader, men kan ikke være nogen undskyldning for dem, selvom fraværet af Dame N’Doye og Jonas Wind, der har gjort det fremragende, selvfølgelig har en betydning, siger AC til bold.dk.

Fordi Wind og N’Doye blev ramt af skader, hentede FC København i transfervinduets sidste timer Nicklas Bendtner til klubben.

Bendtner har siden skiftet været genstand for enorm opmærksomhed i Danmark, men ifølge Anders Christiansen er der ikke fokus på den FCK-angriberen i Malmö.

- Nicklas Bendtner har ikke fyldt noget hos os op til kampen, selvom han er én af de bedste angribere, vi har haft i Danmark. Han fortjener stor anerkendelse og respekt, men i Malmö er han ikke et tema.

- Jeg har set, at der har været lange, lange interviews med Bendtner og kameraer, der nærmest kun følger ham i kampene, men i Malmö fokuserer vi på FCK som helhed og ikke på enkelte spillere, siger AC.

Anders Christiansen har spillet i Malmö siden januar 2016 med undtagelse af en halvårig afstikker til belgiske Gent i 2018.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Martin Schmidt

10 kommentarer

dubedido 09:11          
Det viser vel også danske fodbold spilleres niveau når bendtner er det største navn.
Bløde babser 09:13          
FCK har en del skader, men kan ikke være nogen undskyldning for dem, selvom fraværet af Dame N’Doye og Jonas Wind, der har gjort det fremragende, selvfølgelig har en betydning, siger AC til bold.dk.
Dagens mest selvmodsigende sætning.
DJ89 09:46          
Selvfølgelig er Bente ikke et tema i Malmö! Hvorfor skulle han også være det??
bruger 175201 09:53          
Bendtner har spillet under niveau i FCK... jeg tror hans tog er kørt for længen siden
CopenhagenNoice 09:55          
Haha ja, totalt selvmodsigende.
Nå, men nu må journalisterne også snart prøve at finde en anden vinkel ind, end Bendtner. Det er en sindsygt vigtig kamp, og jeg tror ikke der findes en FCK fan der ikke bider ekstra negle denne gang. For uanset hvad AC prøver at sige med hans forvirrede udtalelse er det helt sikkert at MFF aldrig har haft større mulighed for at stikke os en ørefigen end de har i morgen!
miks 10:07          
Hvis ikke han kan få en ordentlig kontrakt i Fck så kan han vel ligeså godt lægge støvlerne på hylden.
Solid Bold 10:15          
Nårhh nej, så fordi at man har næsten alle sine start-11 spillere skadet kan det ikke være en undskyldning.
Onsdag 16. oktober
Tirsdag 15. oktober