Luk

AC har selvtillid: Presset er kun på Juventus

| Champions League | 2 kommentarer

Infoboks

Juventus - Sampdoria
Serie A (26/09)
Oddset 1,43 4,80 7,00
bet365 1,40 5,00 7,00

Juventus er presset forud for Champions League-kampen mod Malmö FF, og det kan svenskerne lukrere på, spår anfører Anders Christiansen.

Malmö FF skal tirsdag aften op imod Juventus i den første kamp i Champions League-gruppespillet, og de svenske mestre har selvtillid.

Juventus, der ikke har vundet i Serie A i tre kampe, får det svært i tirsdagens kamp i Malmø, spår den danske anfører Anders Christiansen.

- Vi har glædet os til kampen, men det er svært at tale om følelser før opgøret. Når vi spiller kampen, vil vi også vinde den. Det er sjældent, man kan sige, at vi ikke på papiret har en chance, siger Anders Christiansen til Fotbollskanalen.

- Vi har også selvtillid. Jeg ved ikke, om vi er dumme, men jeg har en følelse af, at vi kan slå alle hold, især på hjemmebane foran vores tilskuere her.

AC påpeger, at al presset er på Juventus, især qua storklubbens sløve start på sæsonen i Italien.

- Jeg tror, at vi alle har set deres resultater. Alt pres er på Juventus. Det er den største klub i Italien og en storklub i Champions League.

- Jeg tror, at deres bedst betalte spillere får samme beløb som hele vores lønbudget. Vi har chancen for at stå op imod Juventus og kommer til at gøre alt, hvad vi kan for at tage point - måske tre, siger AC.

Juventus har spillet uafgjort mod Udinese og tabt mod Empoli og Napoli i sæsonens første tre kampe.


Af Sara Margren
Lørdag 25. september