Luk

AC Horsens har røde tal på bundlinjen

| 3F Superliga | 13 kommentarer

AC Horsens er kommet ud af 2019 med et underskud på godt fire millioner kroner, og det er første underskud i fem år for klubben.

AC Horsens har torsdag præsenteret regnskabet for 2019, som lyder på et underskud på knap fire millioner kroner.

Horsens har ellers kunnet fremvise overskud de seneste fire år - senest et plus på knap 13 millioner kroner.

- Resultatet for 2019 er uvant og utilfredsstillende, og det har blandt andet påvirket resultatet negativt, at vi har haft øgede udgifter til holdet i satsningen på forbliven i 3F Superligaen og har oplevet et markant fald i matchday-indtægter og TV-indtægter, siger bestyrelsesformand Bo Pinholt.

- TV-pengene er budgetteret ud fra en placering, der betyder overlevelse i Superligaen, og vi har desuden gennemført besparelser på en række områder. Vi forventer at komme tilbage på sporet i det kommende år, hvor vi igen budgetterer med et overskud.

- I øjeblikket har vi dog, som alle ved, en stor usikkerhedsfaktor i form af coronavirus og de heraf følgende påvirkninger og på trods af regeringens forskellige tiltag, er det lige nu for tidligt at vurdere omfanget af den negative konsekvens for 2020-regnskabet.

AC Horsens' omsætning er faldet fra 48,9 til 43,6 millioner kroner i forhold til året før, ligesom der er en stor nedgang i transferindtægter - fra 16,9 millioner kroner i 2018 til 3,3 millioner kroner i 2019.

Køb billetter til Horsens' kommende hjemmekampe her!


Af Sara Margren
Onsdag 1. april
Tirsdag 31. marts