LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

AC Horsens henter 1. divisionsprofil

| Danmark | 19 kommentarer
Lyngby Boldklub henter "gammel" kending hjem fra Norge
AC Horsens henter 1. divisionsprofil
Foto: AC Horsens
21-årige Louka Andreasen skifter Hvidovre IF ud med AC Horsens, hvor han har fået en fireårig aftale.

AC Horsens har været på rov hos Hvidovre IF i 1. division, hvor klubben har hentet den 21-årige kantspiller Louka Andreasen.

Den nu forhenværende 1. divisionsspiller har tidligere været i søgelyset hos AaB, men det endte altså med at være AC Horsens, der løb med hans underskrift.

- Jeg var i Horsens for at se faciliteterne og snakke lidt med Bo (Henriksen, red.) i onsdags, og vi havde en rigtig fin samtale, hvor han fortalte lidt om, hvordan han gerne vil spille fodbold, og hvordan han vil bruge mig, siger Andreasen til klubbens hjemmeside.

- Han lægger vægt på, at vi har det godt på træningsbanen, og han virker som en rigtig god fyr, der forlanger det bedste fra alle spillere. Staben og spillerne virker flinke, og AC Horsens har et godt setup, og jeg er ikke i tvivl om, at det bliver et godt match.

- Vi er blevet enige om en fire-årig kontrakt, og kontraktlængden viser tillid fra AC Horsens til mig, så jeg får tid til at udvikle mig. Som type kan jeg rigtig godt lide at udfordre og sparke med mit venstre ben, og jeg glæder mig til at bidrage med en masse mål og assists og hårdt arbejde defensivt, siger Louka Andreasen.

Den 21-årige kantspiller har i efteråret spillet i samtlige af Hvidovre IF's 19 kampe i landets næstbedste række.


Se Southampton - Derby Stream live på Eurosport Player  
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

19 kommentarer

Jensen99 09:17          
Muligt han kan udvikle sig i Horsens men målscorer er han vist ikke ligefrem. 2 mål i første halvdel af Nordic Bet ligaen.
Aldersmæssigt er der muligvis mere fremtid i ham men det må også betyde at det er helt udelukket at Finnbogasson kommer tilbage. Ærgerligt!
Lommefilosoffen 09:50          
Han var til prøvetræning og de sagde at han ikke var bedre end de spillere de havde så finder det lidt sjovt at en Superligaklub køber ham når en 1. Divisionsklub ikke kunne bruge ham
Jensen99 10:04          
Noopy2394 - så er der stadig plads til en angriber i tilfælde af skader hos enten Junker eller Drost.
WHT 10:19          
Hahaha
noopy2394 10:20          
@Lommefilosoffen

Han var til prøvetræning hos AaB. AaB er en Superligaklub, så jeg ved ikke hvad du mener? Forveksler du dem med AB?

Og hvis Louka allerede som 21-årig er lige så god som AaB´s spillere, så ser det her meget lovende ud. Der var jo heller ingen der kunne bruge Okosun, Bubacarr Sanneh eller Bjarke Jacobsen før de kom til Horsens? ;)


@Jensen99

Helt enig, og også min pointe. Louka er ikke en angriber, så selvfølgelig er chancen for en angriber eller Finnbogason ikke formindsket af den her transfer.
Lommefilosoffen 10:23          
Ups glemte at skrive SIF haha sorry my bad
Onsdag 16. januar
Tirsdag 15. januar