Luk

AC Horsens henter Jannik Pohl på kort aftale

| International | 22 kommentarer
AC Horsens henter Jannik Pohl på kort aftale
Foto: Groningen

Infoboks

Groningen - Zwolle
Æresdivisionen (21/09)
bet365 2,00 3,50 3,50
NordicBet 2,13 3,35 3,45
Oddset 2,10 3,30 3,45

AC Horsens lejer den tidligere AaB-angriber Jannik Pohl i hollandske Groningen.

AC Horsens har været på udkig efter en angriber, og ham har de nu fundet.

Den tidligere AaB-spiller Jannik Pohl rykker således til klubben på en lejeaftale frem til vinter, bekræfter Groningen.

AC Horsens har desuden fået en købsoption i aftalen.

23-årige Pohl drog til Groningen for et år siden fra AaB, men har ikke fået det ophold, han håbede på med blot otte kampe og ét mål.

Han har blandt andet været ramt af skader, men nu skal han altså genfinde fodboldlykken under Bo Henriksen.


Af Sara Margren

22 kommentarer

bruger 150225 21:07          
Dejligt velkommen til
Micah84 21:09          
Sådan.... ;-) Så kan jeg gå roligt i seng nu...
Munchen 21:10          
Hvad havde dog også regnet med da han drog til Holland? Han havde rigeligt besvær med at score mål i Aalborg og så ser han sig selv god nok til at skifte til en stærkere liga? Horsens lader til at være en noget mere korrekt hylde (sagt med største respekt for Horsens)
Ikke-en-bot 21:12          
Fint match. Horsens har været for nemme at dæmme op for i åbent spil. Han kan holde et forsvar beskæftiget med hans dybteløb.
bruger 155512 21:14          
Det der er med Jannik er at ja.. han har haft svært ved at score ... men for satan da et arbejds raseri han disker op med. Var fast mand på det danske U 21 landshold og det bliver man ikke med mindre at man kan noget. Jeg ku´ virkelig godt li hans aggressive stil og jeg synes at det er fedt at han forhåbentligt for gang i karrieren i Horsens. Smid ham ud på fløjen så skal I se løjer
bruger 150809 21:15          
Super aftale , jeg ser et lys i Pohl
thomasjn 21:15          
Jeg er AaB fan og jeg ærgrer mig sgu lidt over vi ikke fik ham hjem. Som jeg ser det led han under at spille på et hold, hvor der ikke var nogen balance og der ikke var ret meget offensiv kvalitet eller et sammenhængende koncept. Han arbejdede reelt for to mand og var pain i the ass for modstandernes forsvar hver gang i næsten hele kampen. Jeg tror Pohl som en del af en bedre fungerende enhed vil gøre det fantastisk. Derudover tror jeg lidt det blev en bjørnetjenste (i negativ forstand), at man satsede på ham så meget på ham så tidligt som målscorer. Nogle kan tage springet fra dag et og andre skal langsomt bygges op. Jeg er spændt på om han kan fungere med Bo Henriksens trænerstil, men jeg tror hans spilletype passer perfekt til Horsens.
Mandag 16. september