Luk

AC Horsens henter tidligere Vejle-talent

| NordicBet Liga | 10 kommentarer

Infoboks

OB - Vejle Boldklub
Superligaen Grundspil (01/10)
Bet25 1,67 4,00 5,00
Oddset 1,62 3,95 5,00
bet365 1,60 4,00 4,75

AC Horsens har fredag fået en ny spiller på holdet, da de har hentet 17-årige Jashar Beluli, som senest har været hos Vejle Boldklub.

Der er ankommet et kæmpetalent til AC Horsens ifølge klubben selv, da de har skrevet kontrakt med Jashar Beluli, der er kommet til klubben på en fri transfer.

Det meddeler Horsens i en pressemeddelelse, hvor de ikke lægger skjul på, at Beluli-aftalen er et stort scoop.

- Jashar Beluli er et kæmpe talent, der primært spiller 9’er-positionen, og vi ser det som en kæmpe scoop, at han skifter til AC Horsens. Han har en fysisk god statur, et teknisk godt niveau og et fremragende venstreben. 

- Han er en målscorertype, der er i boksen, opsnuser chancer og sparker dem i kassen. 19 mål i U17 Ligaen og tre mål i U19 Ligaen taler sit tydelige sprog om, at han ved, hvor målet står. 

- Men vi skal sammen med Jashar Beluli arbejde på at gøre ham endnu bedre, og det skal blandt andet ske ved, at han træder ind i vores transitionsgruppe og skal træne kontinuerligt med førsteholdstruppen og spille reserveligakampe, siger Claus Troelsen, som Head of Coaching.

Beluli har senest været på kontrakt hos Vejle, hvor han dog ikke nåede at få debut for førsteholdet.

17-årige Jashar Beluli og AC Horsens har skrevet under på en kontrakt frem til sommer 2024.


Af Raymund Nelausen

10 kommentarer

ForzaVejleBoldklub 16:24          
Forfærdelig nyhed!
Jeg har haft et godt øje til ham længe og håbede vitterligt, at han ville blive en kommende 1.holdsspiller på 9´er positionen. Han har gjort det godt igennem længere tid på ungdomsholdene.
Det er skammeligt og utroligt frustrerende, at vi mister et stort talent på fri transfer til de gule på denne måde. Vi kunne i det mindste have forlænget og udlejet ham, så han kunne få noget spilletid på et højere niveau.
Elendigt arbejde af klubben!
AbCH 16:29          
Rigtig, rigtig godt fir Horsens. Kæmpe anerkendelse til projektet i Horsens.
steen27 16:36          
Der står i den anden artikel (lige over denne) at han har fået ophævet sin kontrakt i VB. Så han er vel blevet vejet, og fundet for let?
CLkommerhjem 16:38          
Håber sgu VB har set rigtigt her.
--RED-- 16:41          
håber at VB melder ud om, hvorfor man har valgt at opsige hans kontrakt, for han kan da ikke være helt ringe, hvis det passer med alle de tilbud han har fået
Aussie 16:51          
Ungdomsspillere kommer, og ungdomsspillere går... Det var også nederen da Rune Lind smuttede tilbage til EfB, efter vi vandt Juniorligaen dengang. Men græsset er ikke altid grønnere på den anden side...

Set ud fra at kontrakten i VB blev indgået for under et år siden, har matchet nok bare ikke været det rigtige. Det kan have mange objektive og subjektive grunde...

Held og lykke til ham, og "next man up" i angrebet på vores U19 :)

H O fodbold 17:44          
Lige angående Rune Lind , så blev hans trøje "grønnere" da han valgte Næstved , hvor han bare viste sit kæmpe talent.. bare surt , at hans knæ ikke kunne holde og måtte stoppe , med at spille fodbold ..
Søndag 26. september