Luk

AC Horsens hjemsender også spillertruppen

| 3F Superliga | 2 kommentarer

AC Horsens bliver den femte Superliga-klub, der sender spillertruppen hjem på ubestemt tid.

AC Horsens meddeler lørdag, at klubben har valgt at hjemsende 3F Superliga-truppen samt store dele af administrationen på ubestemt tid.

Dermed kan klubben få støtte fra regeringens trepartsordning til at udbetale lønnen til medarbejderne, men klubben kan til gengæld ikke kræve, at spillerne træner derhjemme.

- Vi sender vores medarbejdere hjem i denne situation, fordi vi finder det mest ansvarligt overfor vores medarbejdere, men også overfor samfundet generelt, siger manager Bo Henriksen.

- Ingen af vores spillere skal udsættes for smittefare og dermed risikere at blive smittebærere, og derfor er de sendt hjem for at passe på sig selv og deres familier. 

- Vores medarbejderes sundhed er en topprioritet, og derfor har vi taget det her drastiske skridt. Vi er – ligesom mange andre – dybt berørte af denne situation, og vores tanker går naturligvis til alle dem, der har coronavirus tæt inde på livet.

AC Horsens er den femte Superliga-klub, der sender spillertruppen hjem. Lyngby, Hobro, SønderjyskE og Esbjerg gjorde det fredag.

Køb billetter til Horsens' kommende hjemmekampe her!


Af Sara Margren
Fredag 3. april