LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

AC Horsens køber ind i Næstved

| Danmark | 10 kommentarer
AC Horsens køber ind i Næstved
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk
AC Horsens har løbt den 23-årige Næstved-spiller Mathias Nielsen. Midtbanespilleren har en fortid i FC Nordsjælland.

Mathias Nielsen tog for to år siden et skridt ned, da han ophævede kontrakten med FC Nordsjælland for at rykke til Næstved. Her har han været så stærkt spillende, at AC Horsens nu har købt ham fri af kontrakten.

- På den ene side er vi naturligvis kede af, at miste en dygtig fodboldspiller som Mathias, som på to år har udviklet sig til at være en drivkraft på vores hold. På den anden side er vi naturligvis glade på hans vegne, over at han kan få lov til at prøve sig af på et højere niveau, siger direktør Preben Jul Pedersen til Næstveds hjemmeside.

Salget af 23-årige Nielsen har givet penge i kassen, og de penge skal bruges på spillertruppen.

- De penge vi har fået ind på salget af Mathias Nielsen skal bruges på at hente nye spillere til Næstved. Vi er således allerede i gang med at se på, hvordan vi dels kan erstatte Mathias, men generelt også forstærke os forud for den kommende sæson.

Horsens har endnu ikke meldt ud for lang en kontrakt midtbanespilleren får.

Stream AC Horsens – Vejle Boldklub på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin

10 kommentarer

den seriøse 10:43          
Meget øv for næstved
Men Horsens har gjort et godt køb og fået en spiller med stort potientiale
Infobesity 11:32          
Forstår stadig ikke hvorfor han ikke blev hentet tilbage til Herfølge i sin tid, efter opholdet i Farum.
Men tillykke til Næstved ang. det flotte salg.

Vi ses til derby d. 27 (red: august) på Næstved Stadion.
Det skal nok blive nemmere nu, hvor Mathias Nielsen er væk. ;-)
Bergkamp4700 11:58          
Lindballe

Jeg mindes ikke at have set ham spille i forsvaret hos Næstved. Der har han gjort sig på den defensive midtbane. Kan dog ikke udelukke at han kan dække for en midtstopper, han har ihvertfald fysikken til det! En rigtig dygtig spiller uden tvivl
lindballe-01 12:56          
tak Bergkamp for info men nu lidt sjovt for på Næstveds forside skriver de at de siger farvel til en midbanedynamo og går man ind undder hans spillerprofil står der at han er forsvarsspiller. På ACs hjemmeside skriver Bo at han kan dække 5-6 pladser (ikke på en gang hahaha)
http://naestvedboldklub.…/?season=36
Gud_Larsen 14:59          
Sådan!! Præcis den type midtbanespiller vi har manglet!! Ham og Drachann på midten med Kielstrup lidt foran, det bliver en midtbane modstanderne slår sig på! Og som samtidig kan spille fodbold:) Jeg er meget tilfreds! Specielt hvis det betyder, at vi fremover får Retov at se mere som indhopper end som fast mand, det vil være helt perfekt!

Det må også være en spiller ACH virkelig har ønsket, når vi er ude og ikke bare betale for en spiller, men at gøre det i en størrelsesorden hvor Næstved rent faktisk kan gå ud og købe flere nye spillere for pengene! Nogle der ved hvad beløbet er??

Så mangler vi bare en enkelt back, og en angriber, så er jeg en tilfreds mand:) Kan ikke huske hvornår jeg sidst har været så tilfreds med et transfervindue:)
Gud_Larsen 15:01          
Hmm, kan se at Ravn kalder ham forsvarsspiller, håber ikke han er købt til at spille CB, da det nok er den plads vi er aller bedst dækket ind på i forvejen...
Lørdag 23. marts
Fredag 22. marts