Luk

AC Horsens måtte nøjes mod Vendsyssel

| NordicBet Liga | 18 kommentarer

Infoboks

AC Horsens - Vendsyssel FF 1-1
NordicBet Liga
51' 0-1 Tiémoko Konaté
65' 0-1 Lasse Steffensen
70' 1-1 Tonny Brochmann

AC Horsens formåede blot at få et enkelt point mod bundholdet fra Vendsyssel FF, da de to mandskaber spillede 1-1 i et opgør, hvor Tonny Brochmann udlignede for Horsens.

AC Horsens havde brug for tre point søndag, da de hjemme på CASA Arena fik besøg fra Nordjylland, hvor Vendsyssel FF kom på besøg hos nedrykkerne fra 3F Superligaen.

Her kunne værterne med en sejr hænge fast i topstriden i NordicBet Ligaen, mens Vendsyssel ville kunne tage et spring væk fra sidstepladsen i rækken.

Selvom Horsens var storfavorit mod bundproppen, var det ikke alt, som gik hjemmeholdets vej. De havde nemlig store problemer med at få åbnet ballet, da Jannik Pohl og Casper Tengstedt begge manglede skarpheden i flere situationer.

Pohl kom blandt andet frem til en stor mulighed efter 25 minutter, da han steg til vejrs i feltet, men forsøget var ikke det store problem for Lukas Jønsson i Vendsyssel-målet, som kunne se bolden ryge ud over baglinjen.

Ingen af mandskaberne formåede at komme på tavlen før pausen, men det blev der dog ændret på i anden halvleg, da der endelig kom gang i måltavlen på CASA Arena.

Det var dog ikke hjemmeholdets fans, som fik noget at fejre, da det var Vendsyssels Tiemoko Konate, som sendte bolden ind i netmaskerne til en føring på 1-0 til gæsterne.

Her slog Vendsyssel til efter et hjørnespark, hvor bolden lidt tilfældigt endte inde i det lille felt, hvor Konate kunne heade bolden ind over stregen. Gæsterne kunne nu øjne en vigtig sejr, men med 25 minutter faldt den drøm til jorden, da Lasse Steffensen så rødt.

Vendsyssel-spilleren fik nemlig sit andet gule kort, og dermed måtte gæsterne spille med en mand i undertal i slutfasen, og det fik Horsens hurtigt udnyttet.

Få minutter senere sendte Janus Drachmann nemlig et indlæg ind i boksen, hvor indskiftede Tonny Brochmann kunne sende et flot hovedstød afsted mod mål, som røg ind i netmaskerne via stolpen.

Det viste sig at blive en meget vigtig scoring, da der ikke kom flere mål i opgøret, hvor Horsens fik annulleret et mål kort før tid på grund af en offside.

Opgøret endte derfor med 1-1 mellem AC Horsens og Vendsyssel FF i NordicBet Ligaen.


Af Raymund Nelausen

18 kommentarer

Blume58 17:13          
Hvad er JBA s spillestil ?
Det minder en hel del om OGS i Manchester United. Totalt idé forladt og uden struktur. Jeg har i hvert fald meget svært ved at se, hvordan han vil spille.
Det var heldig, at Vendsyssel fik vist en spiller ud.
Ellers havde ACH formentlig ikke scoret.

Igen viste Brochmann, at han burde have klart mere spilletid, da han efter min opfattelse var vores bedste spiller i dag.
Blokvogn 17:18          
Glæden over købet af Anders K Jacobsen som målscorer er væk, han er tandløs ligesom Pohl. Det der lignede en hurtig tilbage venden til superligaen forsvinder ved ide forladt spil.
Antikeglen 17:18          
AC Horsens kan glemme alt om oprykning så længe JBA er træner.
mikaelthirup 17:27          
Dommer Jonas Bæk der fejlagtigt gav rødt kort til Lasse Steffensen, er fra Horsens Dommerklub. Hvordan kan han dømme den kamp? Det kunne han så heller ikke på en fair måde!
Blume58 17:43          
Der var flere fejldomme, men det er der desværre næsten hver gang. Det røde kort kan helt klart diskuteres, men det var jo ikke direkte rødt, men det 2. gule kort. Ville som Vendsyssel fan heller ikke have været tilfreds.
Kender ikke dommerens tilhørsforhold, men hvis det er Horsens Dommerklub, troede jeg heller ikke, at han kunne blive sat på en kamp med ACH som den ene part.
Jensen99 17:51          
Det ligner helt klart en ny omgang i 1. Division for AC.
fchjørring 17:52          
Det er utroligt dommerstanden er så ringe,håber han selv erkender sin fejl ellers må vi håbe han selv får en uretfærdig behandling,hvis han er fra horsens dommerklub må han tænke sig godt om og få rettet det røde kort
Fredag 3. december
Torsdag 2. december
Premier League tips - vi kører snart igen
09:10
VAR-fejl: Grabara skulle udvises mod AaB
09:09
Zlatan: Tilbød mig som sportsdirektør i PSG
09:09
Bundesliga Tipstråden 2021/2022
09:08
Simon Kjær skal opereres for knæskade
09:07
Zlatan: Tilbød mig som sportsdirektør i PSG
09:04
Ancelotti: Ballon d'Or motiverer Benzema
09:04
Arsenal-spids: Bedre end mod Liverpool
09:02
Bundesliga Tipstråden 2021/2022
09:00
Ubekymret Conte: Kane spillede virkelig godt
09:00
Arteta om bizart 1-0-mål: Aldrig set lignende
08:58
Top mod bund og FCF-Horsens i 1. division
08:58
Tidl. VB-spids faldt om: Østrigere vil ophæve
08:55
Arsenal-spids: Bedre end mod Liverpool
08:54
Arteta om bizart 1-0-mål: Aldrig set lignende
08:54
Premier League tips - vi kører snart igen
08:54
Esbjerg fB - Hovsa!
08:52
Zlatan: Tilbød mig som sportsdirektør i PSG
08:51
Tidl. VB-spids faldt om: Østrigere vil ophæve
08:50
Arteta om bizart 1-0-mål: Aldrig set lignende
08:48
Bizart: Arsenal scorer da De Gea ligger ned
08:47
Arsenal-spids: Bedre end mod Liverpool
08:47
Arteta om bizart 1-0-mål: Aldrig set lignende
08:46
Ronaldo med milepæl i dramatisk United-sejr
08:44
Ronaldo med milepæl i dramatisk United-sejr
08:38