Luk

AC Horsens ophæver med Hallur Hansson

| NordicBet Liga | 19 kommentarer

Infoboks

Hobro - AC Horsens
NordicBet Liga (18/09)
Oddset 4,20 3,65 1,80
bet365 4,20 3,75 1,80

1. Divisionsklubben AC Horsens har ophævet kontrakten med færøske Hallur Hansson med øjeblikkelig virkning.

AC Horsens er blevet en midtbaneprofil fattigere.

For 1. Divisionsklubben oplyser lørdag, at man efter gensidig aftale har valgt at ophæve kontrakten med færøske Hallur Hansson med øjeblikkelig virkning.

- Hallur Hansson har været en rigtig dygtig og kampafgørende spiller for AC Horsens, og det siger noget om hans status i klubben, at han var anfører i sidste sæson. 

- Men vi er ved at sammensætte en trup, der skal være her fremadrettet, og planen var, at Hallur skulle videre i karrieren senest til vinter. 

- Han har været småskadet og har derfor ikke nået at bidrage til så meget i denne sæson, og derfor var vi enige om, at det var den rigtige løsning at ophæve kontrakten, så han kan komme videre i karrieren, og vi kan komme tættere på de ting, vi selv har i pipelinen. 

- Vi ønsker ham alt muligt held og lykke og takker ham for tiden i AC Horsens, fortæller klubbens sports- og talentchef, Niels Erik Søndergård, til klubbens hjemmeside.

Hallur Hansson kom til Horsens i 2016 fra Vendsyssel FF. Siden da har midtbanespilleren fået 156 kampe for klubben med 19 mål og 13 assists til følge.


Af Krister Olsen

19 kommentarer

Mitch Connor 16:57          
Vildt nok. En del Superligaklubber må stå på spring.
Midtjyde 17:00          
Bestemt brugbar mange steder - også i superligaen (SIF og VFF må begge lige en gang rundt om bordet tror jeg)
P_Tejlgaard 17:02          
Vildt man slet ikke kan sælge ham og tjene nogle penge på ham! Siger bare hvor meget han er faldet i niveau…
Chelsea Midtjyden 17:05          
Det virker skørt man ikke har kunne få solgt ham til et mindre beløb. Han var fremragende for et par år siden, alt for god til Horsens niveau
Kenken 17:07          
God aftale for alle. Horsens slipper for at betale 100 procent af lønnen og Hallur får mulighed for at komme til eb anden klub på måske højere niveau. Alle parter er glade.
ACHORSENS<3 17:09          
@P_Tejlgaard

Eller måske fordi han havde kontraktudløb til vinter. Begrænset hvor mange penge man kunne få for ham. Der har vist været lidt følere, men pga. hans lille knæskade har klubber sprunget fra. Hellere komme af med ham nu, end at beholde ham i klubben til vinter. Han tjente trods alt omkring 100.000 kr i måneden. Mange penge man kan spare, også med det in mente, de stadig jagter forstærkninger:)
jesperyellow 17:10          
Hallur vil gerne væk og så skal man ikke bygge på ham. Tak for mange gode år i AC. Alt godt til en sympatisk fyr!
Torsdag 16. september
Onsdag 15. september