Luk

AC Horsens siger farvel til ikonet Kortegaard

| 3F Superliga | 7 kommentarer

Infoboks

AC Horsens skilles med assistent Thomas Kortegaard, der i stedet skal være lærer på en idrætsefterskole.

En legende takker af i AC Horsens.

Thomas Kortegaard stopper således som assistent for Bo Henriksen, da han skal være lærer på Hou Maritime Idrætsefterskole.

Kortegaard har gennem de seneste 13 år været en markant skikkelse for de gule, inden sygdom tvang ham til karrierestop for knap et år siden.

- Det er selvfølgelig vemodigt, men jeg har det også godt med at tage hul på et nyt kapitel i tilværelsen. Som person trænger jeg til at prøve noget andet, og tidspunktet er det rigtige, siger Kortegaard til klubbens hjemmeside.

- Det bliver noget helt andet, end jeg har været vant til i mange år, men det bliver rigtig godt for mig og min familie. Jeg er utrolig taknemmelig for alle mine år i AC Horsens, og jeg er meget taknemmelig for den måde, Bo og trænerteamet har taget imod mig på.

- Vi har haft rigtig mange sjove stunder på trænerkontoret. Det har givet mig et andet perspektiv på fodboldtilværelsen at være en del af trænerteamet, og det ville jeg ikke have fået, hvis jeg ikke havde været en del af trænerteamet. Jeg har følt mig hørt og værdsat.

Thomas Kortegaard nåede 316 kampe og scoret 21 mål for AC Horsens som aktiv.

Støt AC Horsens og køb en fanfigur


Af Sara Margren
Søndag 12. juli