Luk

AC Horsens sikrede vild sejr i 96. minut

| NordicBet Liga | 11 kommentarer

Infoboks

AC Horsens - Hobro 2-1
NordicBet Liga
42' 1-0 Casper Tengstedt
90' 2-1 Frederik Elkaer
90' 2-0 Casper Tengstedt

Hobro udlignede i 94. minut, men i 96. minut dukkede Casper Tengstedt op og scorede sit andet mål for AC Horsens i kampen, der sikrede holdet en 2-1-sejr i søndagens 1. divisionskamp.

AC Horsens var på papiret favorit, da holdet bød bundholdet Hobro op til dans i søndagens 1. divisionskamp.

Horsens kunne tage tredje sejr på stribe og holde fast i topholdene med en sejr, mens Hobro skulle bygge videre på sejren over Hvidovre i seneste runde.

Horsens var skarpe i første halvleg, men det var sådan set en ganske lige første halvleg, for Hobro viste fine takter i perioder.

Det var intet chanceorgie, men kort før pausen kunne hjemmeholdets fans varme sig på en scoring til de gule.

Anders K. Jacobsen fandt Casper Tengstedt på tværs i en omstilling, og angriberen hamrede kuglen flot i kassen til 1-0, der også var stillingen ved pausen.

Horsens dominerede i anden halvleg, selvom AaB-lejesvenden Oliver Klitten også markerede sit stærkt for Hobro i indledningen.

Jesper Bøge begik et kæmpe frispark på Anders K. Jacobsen, der også skulle have givet gult kort inde i anden halvleg, men det blev ikke dømt til stor frustration for hjemmeholdet.

Lirim Qamili blev sendt i aktion efter en time, og kort efter sin indskiftning begik han straffespark, da han væltede Mathias Haarup omkuld i feltet.

Kasper Høghs forsøg fra 11-meter-pletten blev dog snuppet flot af Horsens-keeper Matej Delac helt ude ved stolpen, og dermed var Horsens stadig foran.

Hobro fortsatte dog med at jagte en udligning, og Martin Thomsen bragte offensive kræfter som Oliver Thychosen og Frederik Elkær i aktion.

Som halvlegen skred frem, virkede det dog til, at Horsens havde flest kræfter, og de kom da også frem til et par muligheder, der kunne have lukket kampen.

Dybt inde i overtiden udlignede Hobro så, da 19-årige Elkær tog chancen bagest i feltet, og bolden strøg forbi Delac til 1-1.

Dermed troede man, at Hobro havde sikret det ene point i kampen, men Horsens sikrede simpelthen sejren i det 96. minut.

Tengstedt var – naturligvis – manden med målet. En omstilling blev snuppet i første omgang, men returen faldt til Tengstedt, der bankede bolden ind til 2-1. Hans 12. ligascoring i sæsonen - og så tog han lige et gult kort for at smide trøjen. Sådan set forståeligt nok.

AC Horsens ligger nummer fem, mens Hobro fortsat er næstsidst i 1. division.


Af Sara Margren
Mandag 24. januar
Søndag 23. januar