LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

AC Horsens skriver med Chelsea-keeper

| Superligaen | 20 kommentarer
Torres: Et tilbageblik på den spanske stjernes karriere
Eksklusivt interview: Andreas Christensen taler ud om vanskelig tid i Chelsea
AC Horsens skriver med Chelsea-keeper
Foto: Getty Images
Den 25-årige kroatiske keeper Matej Delac har underskrevet en kontrakt i AC Horsens. Han skifter til sommer fra Chelsea.

AC Horsens har skrevet kontrakt med Matej Delac, som kommer til klubben fra Chelsea. Kontrakten træder i kraft, når keeperens kontrakt i Chelsea udløber til sommer.

Den 25-årige kroat var i løbet af sidste måned på prøve i AC Horsens, og klubben har altså været så tilfreds med ham, at man har givet ham en kontrakt, der løber til 2020.

- Jeg har hørt meget godt om den danske liga, og jeg kan rigtig godt lide AC Horsens, hvor spillere, staben omkring holdet og andre folk fra klubben har taget godt imod mig, siger Delac ifølge klubbens hjemmeside.

- Jeg har haft nogle gode snakke med Peder Hansen (målmandstræner, red.) og Bo Henriksen, og jeg ser frem til at arbejde sammen med dem. Det her er en rigtig god mulighed for mig, og jeg glæder mig til at få spilletid og vise mig frem, siger han.

Matej Delac har aldrig spillet for Chelsea, men har i løbet af sine år i klubben været lejet ud til en stak forskellige klubber.

Stream Chelsea – Burnley på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Lørdag 20. april
Fredag 19. april