Luk

AC Horsens skriver under med ny back

| 3F Superliga | 9 kommentarer

Infoboks

AC Horsens meddeler, at de har skrevet under med Jacob Buus fra FC Fredericia. Backen skifter på en fri transfer til Horsens den første august.

AC Horsens har fredag aften meldt ud, at de forstærker truppen til den kommende sæson. Klubben har skrevet under med Fredericias Jacob Buus, der skifter på en fri transfer den første august. 

Backen har skrevet under på en kontrakt, der løber til sommeren 2023.

AC Horsens-manager Bo Henriksen fortæller, at han har haft Buus i kikkerten længe.

- Vi har fulgt Jacob Buus siden OB-tiden, hvor han var en talentfuld spiller, og han har haft et værdifuldt ophold i FC Fredericia, hvor han har været en profil på et hold, der har gjort det fremragende i denne sæson, siger han i en pressemeddelelse.

- Han er en rigtig AC Horsens-spiller i forhold til de dyder, vi lægger vægt på, for han er en hårdtarbejdende tovejsspiller med en usædvanlig god motor. 

Jacob Buus ser frem til at prøve sig selv af i 3F Superligaen.

- Først og fremmest har det været en kæmpe ambition for mig at teste mig af i landets bedste række, og måden AC Horsens har grebet sæsonen an på appellerer godt til mig, siger han i pressemeddelelsen.

- Hele ideen om hvordan AC Horsens gør tingene lyder rigtig spændende, og jeg kan godt lide, at man henter spillere fra den næstbedste række og giver dem chancen. 

- Jeg skifter til en klub, der tror på mig, og jeg er ikke i tvivl om, at Bo Henriksen kan være med til at udvikle mig yderligere, fortæller Jacob Buus.

Støt AC Horsens og køb en fanfigur


Af Jeppe Ørregaard
Søndag 12. juli