Luk

AC Horsens stoppede måltørke og slog Lyngby

| 3F Superliga | 39 kommentarer
AC Horsens stoppede måltørke og slog Lyngby
Foto: Getty Images

AC Horsens vendte 0-1 til 2-1 og vandt over Lyngby, da de to hold søndag eftermiddag tørnede sammen i Superligaen.

AC Horsens skulle søndag eftermiddag forsøge at glemme seneste rundes 0-5-nederlag til AaB, da Lyngby kom på besøg i Superligaen.

Det jyske hjemmehold havde før opgøret tabt de seneste tre kampe med en samlet målscore på 0-9, og kun i to af holdets syv Superliga-kampe havde de formået at komme på måltavlen.

Oprykkerne fra Lyngby skulle forsøge at hente første point på udebane, hvor sæsonens tre første kampe på fremmed græs havde kastet tre nederlag fra sig.

Gæsterne startede opgøret godt og sad fint på bolden, men det var hjemmeholdet, der fik kampens første store chance. Den tilfaldt Jonas Thorsen.

En blokeret Louka Prip-afslutning endte hos kantspilleren, som trak bolden forbi keeperen og sendte bolden ind mod mål. Han måtte dog se bolden blive clearet på stregen.

Herefter satte Horsens sig på det meste af opgøret, mens Lyngby konstant lurede på kontraangreb. Hjemmeholdet forsøgte at sende høje bolde i feltet, der flere gange gav lidt panik i gæsternes felt, men bolden kom aldrig i mål.

I stedet slog Lyngbys kontramaskine til fem minutter før pausen. En bold blev sendt frem til Emil Nielsen, der tog den til sig og vendte rundt, inden han stak Frederik Gytkjær i dybden, som sikkert gjorde det til pausestillingen 1-0.

Kampbilledet fortsatte efter pausen, hvor Horsens-mandskabet fortsatte jagten på en åben målchance og holdets første scoring i mere end tre og en halv kamp.

Den mission lykkedes med 22 minutter igen. Louka Prip afsluttede, men bolden blev blokeret af Nicolai Geertsen. Dommeren vurderede, at det skete med hånden, og derfor pegede han på pletten. Prip udnyttede det sikkert og gjorde det til 1-1.

Efter scoringen var det fortsat Horsens, der sad på spillet og hele tiden sendte bolde ind i gæsternes felt, mens Lyngby lurede på kontraangreb.

Med ti minutter igen var det tæt på at give bonus, da bolden pludselig endte hos Simon Okosun, der stod fri til en afslutning. Thomas Mikkelsen reddede dog flot i Lyngby-målet.

Anderledes skarp var Jonas Thorsen, da han stod fri i feltet og udnyttede glimrende forarbejde af Rune Frantsen ved at pande hjemmeholdet foran.

Frantsen burde kort efter have gjort det til 3-1, da Lyngby-keeperen kiksede og spillede ham helt fri foran mål. Thomas Mikkelsen kom dog tilbage og gjorde skaden god igen med en flot redning.

AC Horsens formåede at køre 2-1-stillingen i hus, og sejren betyder, at de nu ligger på niendepladsen i Superligaen med samme antal point som dagens modstander, der ligger lige over.


Af Jonas Sand

39 kommentarer

Kagen 15:54          
Der var godt nok forskel på 1 og 2 halvleg. Dejligt med en sejr. Men vi skal stadig have fat i en ny angriber og selvfølgelig skal spillet også forbedres.
Landstræner 15:55          
Lækkert :)
192300 15:56          
Fortjent sejr til Horsens,Lyngby bliver mast fysisk i 2.Halvleg.
Straffesparket joo, de situationer vil jo altid kunne debatteres,med eller uden VAR.
Pedro1 15:56          
Lyngby blev most af fysik!! Horsens blev dog hjulpet godt igang af et ikke eksisterende straffe!! Det var bold til hånd og ikke hånd til bold!!!
Derudover skal der dømmes omkast hver gang Ludwig kaster lange indkast, da han konsekvent løfter det bagerste ben...
Skidt dommerpræstation, som hjalp ANTI FODBOLDHorsens til, at lægge tryk...
Op på hesten igen Lyngby!!
bruger 150809 15:56          
Tillykke gule med en fortjent sejr, håber på mindst 2 nye idag ,håber ikke Brock er skadet i længere tid.
glad smiley 16:01          
1234 tilskuere!!! Massivt
Træmanden 16:05          
Heller ikke det mest seværdige fodbold Horsens leverer, så forstår godt det lave tilskuertal (ja, jeg er en dårlig taber) Men Lyngby skal simpelthen komme bedre ud til 2. halvleg.
Mandag 16. september