Luk

AC Horsens trynede RFC og tog førstepladsen

| 3F Superliga | 20 kommentarer

Infoboks

Randers FC - AC Horsens 0-3
Superligaen Pulje 2
22' 0-1 Jonas Thorsen
83' 0-2 Jonas Thorsen
85' 0-3 Hallur Hansson
90' 0-3 Mathias Nielsen

AC Horsens tog førstepladsen i nedrykningsspillets pulje 2, da man relativt nemt nedlagde Randers FC med 3-0. Jonas Thorsen scorede to, mens Hallur Hansson scorede og lavede assist.

Randers FC og AC Horsens stødte sammen for anden runde i træk, da Cepheus Park dannede rammen om de to holds kamp om førstepladsen i nedrykningsspillets pulje 2.

Begge hold var reddet og fri for nedrykning, men i optakten til kampen var der meget fokus på netop førstepladsen i puljen. Begge hold er nemlig meget interesserede i den million kroner i TV-penge, som følger med førstepladsen som præmie.

Randers FC skiftede to mand i forhold til senest, da Mathias Greve og Vito Hammershøy-Mistrati sad ude, mens Tosin Kehinde og Andre Rømer var foretrukket mod et AC Horsens-hold uden ændringer.

Bo Henriksens tropper kom bedst fra land, og allerede efter tre minutter fik Alexander Ludwig en god mulighed midt for målet, men hans afslutning sad lige på Patrik Carlgren i Randers-målet.

Siden fulgte en indledning, hvor begge hold gik højt på hinanden og forsøgte at snuppe overtaget.

Det lykkedes ikke i udtalt grad for nogen af holdene, så der blev plads til et par hurtige omstillinger i begge retninger - dog uden de helt store chancer til følge.

En helt stor chance fik AC Horsens efter 22 minutter, da Hallur Hansson blev sendt til baglinjen. 

Den farlige AC Horsens-midt, som for tiden gør sig som angriber, sendte bolden fladt ind foran mål, hvor Jonas Thorsen på sikker og flot vis lagde bolden i kassen i det fjerne sidenet, hvorfor AC Horsens var på 1-0.

Gæsterne fortsatte sit overtag efter scoringen, og Michael Lumb fik efter 30 minutter en stor chance for at øge til 2-0, da han ad omveje fik bolden i feltet og trykkede af - men som sin forsvarskollega Ludwig, lossede han bolden lige på Carlgren, der kunne parere bolden væk.

Randers kom bedre med, men fik ikke produceret de store chancer mod et velforsvarende AC Horsens-hold, og derfor gik de to hold til pause ved 1-0 til gæsterne.

1-0 til Horsens ved pausen

I pausen satte Thomasberg Hammershøy-Mistrati på banen, og det var som om, at Randers fik skruet godt op for tempoet fra anden halvlegs start.

AC Horsens kom langt tilbage at stå, og det var ikke med Bo Henriksens gode vilje, for han forsøgte ihærdigt at få holdet fremad både i presset og med nogle længere bolde, når holdet var på bolden.

Anden halvleg var en lige affære, hvor Randers var mest på bolden, men som i første halvleg havde værterne mere end svært ved at skabe chancer.

Randers blev holdt langt fra AC Horsens-kassen, så bedste mulighed i begyndelsen af anden halvleg var et langskud fra Emil Riis.

Med 25 minutter igen satte Randers i kontra, og efter lidt søgen fandt man Andre Rømer, der forsøgte sig fra kanten af feltet. Hans afslutning fløj mod hjørnet, men uheldigvis snert forbi.

Kort efter var Hammershøy-Mistrati tæt på, da han kom fri i Horsens-feltet, men keeper Matej Delac kom flot ud og dækkede af, så Randers-midten ikke kunne passere målmanden med sin afslutning.

Delac skulle lige efter redde et forsøg af Tosin Kehinde, der brød igennem og afsluttede fra en skarp vinkel.

Med ti minutter igen fik AC Horsens taget brodden af Randers' pres ved at køre længere angreb med god tålmodighed.

Efter 82 minutter fik den indskiftede, 16-årige Jeppe Kjær bolden midt på banen og så viste han prøver på sit enorme talent. 

Han vendte sig om, driblede frem i banen og så smækkede han en veltimet aflevering ud til højre, hvor Hallur Hansson fik bolden og afsluttede. Carlgren tog bolden, men gav en retur, som Jonas Thorsen nemt kunne sparke i kassen til 2-0.

Få minutter efter gjorde Horsens det tilmed til 3-0. Unge Jeppe Kjær førte bolden frem. Han endte dog i rådvildhed med at sende en aflevering lige i støvlerne på Randers' Simon Piesinger, som fuldstændigt mistimede sit indgreb.

Derfor endte bolden hos Hallur Hansson, der nemt sparkede AC Horsens yderligere foran til 3-0, som endte med at blive slutresultatet.

Inden kampen blev fløjtet af blev Randers tilmed reduceret til ti mand, da Mathias Nielsen så sit andet gule kort.

Dermed snupper AC Horsens førstepladsen i nedrykningsspillets pulje 2 med to runder igen.

Støt Randers FC og støt vores sponsorer.


Af Jonas Dalgård

20 kommentarer

AaBager 15:52          
Horsens er sgu for vilde i dette forår. Hatten af for Bo og Co.
AC Gul 15:52          
Den havde jeg ikke set komme, men fuldt fortjent sejer, der ikke var et mål for stort. Mere erfaring og stabilitet bliver Jeppe Kjær en guldgruppe
ViborgVFF 15:56          
Respekt
Blokvogn 15:56          
God kamp af de gule, sikker 3-0 sejr på udebane mod Randers, godt gået af Bo Henriksen og drengene.
makhitta 15:56          
Hallur Hansson og Bjarke Jacobsen er for dygtige spillere til dette Horsens mandskab. Det skulle undre hvis en af de, eller begge ryger til sommer, og så er Jeppe Kjær en spændende spiller! Ingen grund til at bænke ham, da han visere gang på gang, at han sagtens kunne være fast starter.
Horseman 15:57          
Flot Horsens, så kan i godt tage en tur mere på stranden, det er fortjent :-)
de fries 15:58          
Hvad så Thomasberg? Dine taktiske dispositioner slår sgu ikke til.
Det virker som om spillerne er rådvilde, ikke forstår løbemønstre.
Var vi Horsens overlegne i det fysiske i Horsens? Net det var vi ikke.

Kunne Kehinde og Mestrati spille rundt om dem. Ja det kunne de.
Hvorfor helvede vælger du så den samme strategi som i Horsens.
Tænker du bør være færdig i RFC, for det her er ikke en SL klub værdig.
Det virkede i 60% af kampen, som om spillerne slet ikke havde en plan at spille efter.

DET ER SINDSYGT DÅRLIGT. og sådan har det været hele foråret.

Tænker der skal en anden og absolut dygtigere træner til.
Søndag 12. juli