Luk

AC-lejr om presbold: Forhandler ikke i pressen

| Premier League | 12 kommentarer

Infoboks

Chelsea - Lille
Champions League Slutspil (22/02)
bet365 1,36 5,00 8,00

Andreas Christensens far og agent Sten Christensen vil over for bold.dk ikke kommentere på Thomas Tuchels seneste udtalelser om, at bænkningen af AC skal sætte skub i en ny kontrakt.

Tirsdag servede Thomas Tuchel noget af en presbold til den danske landsholdsstjerne Andreas Christensen.

Beskeden var klar: Gør det, som du giver udtryk for, at du vil, og forlæng din aftale med Chelsea.

Sådan lød det fra Tuchel, der i de seneste tre kampe har bænket Chelsea-profilen, fordi han endnu ikke har skrevet under på en kontraktforlængelse, som parterne har været i dialog om længe.

bold.dk har tirsdag haft fat i Andreas Christensens far og agent Sten Christensen, men han ønsker ikke at forholde sig til Tuchels udtalelser eller uddybe, hvor parterne står i forhandlingen.

- Jeg har ikke nogen kommentarer til det og går ikke ind i det på nuværende tidspunkt. Det vil jeg ikke være en del af, siger han til bold.dk og svarer om tirsdagens presbold fra Chelsea:

- Jeg har ikke nogle kommentarer. Jeg har ikke lyst til at forhandle gennem pressen, slutter Sten Christensen.

Andreas Christensens nuværende kontrakt står altså umiddelbart til udløb i sommeren 2022.

I august kom de første meldinger fra The Telegraph om, at Chelsea havde tilbudt den 25-årige dansker en ny kontrakt, og kort efter fortalte Andreas Christensen selv til Ekstra Bladet, at det så godt ud omkring en ny aftale.

Blev tilbudt kontrakt i august - nu står det stille

Men siden har det ikke set så godt ud, hvis man skal tro forskellige medier.

I oktober meldte velansete The Guardian, at Christensen og Chelsea ikke havde været i kontakt omkring en aftale siden august, hvor Chelsea skulle have tilbudt en fireårig aftale med option på yderligere et år – men ifølge Goal skulle Christensen-lejren ikke have været tilfreds med lønnen i den nye aftale, som angiveligt ville placere ham i den lave ende af lønhierarkiet.

I november blev Andreas Christensen så spurgt ind til emnet i landsholdslejren, og her var der ikke meget nyt at hente fra Chelsea-stjernen. Han fortalte, at alt om sagen var skrevet, men han afviste, at han ikke skulle føle sig værdsat i Chelsea.

Han håbede på, at der kom en snarlig afklaring, ligesom han ikke så det som en dårlig situation – hverken for ham eller Chelsea, da Christensen stadig var glad for at spille, ligesom Tuchel viste Christensen tillid.

Efterfølgende skrev The Telegraph så, at årsagen til, at kontraktforlængelsen trækker ud er en uenighed om længden på aftalen. Avisen skrev, at parterne var nået til enighed om en femårig aftale, men pludselig ønskede Christensen-lejren pludselig at forkorte aftalen til tre år.

Seneste nyt kom altså så tirsdag, da Thomas Tuchel bekræftede, at Andreas Christensen er sendt på bænken, fordi der ikke ligger en aftale klar endnu – og nu vil han have danskeren til at handle på de tilkendegivelser, han har givet til klubben.

- Nu er det op til Andreas at handle. Han må gøre, som han gør på banen. Han må walk the talk, for han siger til os, at han elsker Chelsea. Han siger, at han vil blive, fordi han er en stor del af klubben.

- Jeg synes, han er et perfekt fit, og han er ikke færdig her. Hans karriere her er på ingen måde færdig. Men som jeg sagde. Nu er den på ham. Vi vil have hans forpligtelse, og den får vi forhåbentligt, sagde Tuchel tirsdag.

Andreas Christensen er noteret for 13 kampe og et mål i denne sæson.


Af Jonas Dalgård

12 kommentarer

MortenM 11:51          
Der er format over den udmelding.
Tipzy 11:52          
Det er det eneste rigtige at gå ud og sige fra deres lejrs side. Tak
puskas69 17:10          
Noget tyder på at AC og Rüdiger gerne vil blive, men at kontraktudspillet er for lavt fra Chelsea.

Men respekt for at AC holder ud, i værste fald er han fri på markedet fra juli måned. Så kan han få en bedre kontrakt i Sydeuropa.
Wise1964 17:55          
Nu skal man ikke tro på alt man læser online ...

Men har man været enige tidligere og pludselig ændrer mening når der skal underskrives, så er der jo en "konflikt" i forhandlingerne.

Desværre virker det til at risikoen for at miste både AC og Rudiger nærmer sig et realistisk scenarie - jeg håber de finder en fælles løsning i alles interesse, men det ser skidt ud
XSDU 18:01          
Wise1964

Det ligner at de har skudt sig selv i foden, ved at gå i pressen med sådan et pres.
Kan levende se for mig, at de nu ikke bliver skrevet under uanset hvad, af princip, og Chelsea derfor ikke får en krone til sommer.
Wise1964 18:50          
@XSDU

det kan du sagtens have en pointe i, mit take var kun at man ikke får hele sandheden i disse situationer og det er naturligt det ender med at være klubben der ser ud som skurken når det går i hårdknude.

uden at have tjekket det efter, så har Chelsea købt nogle ret løntunge spillere og løn loftet har forskudt sig (selvforskyldt naturligvis) - hvilket sagtens kan ligge til grund for den hårdknude vis er på lige nu med Rudiger og AC.

Det ville være forbandet ærgerligt at AC ikke holder ved den klub der har haft ham i folden så længe, men de udnytter naturligvis situationen for at få så meget som muligt. Jeg bryder mig dog ikke om at man er enige om noget og så efterfølgende skifter mening fordi man opdager der er andre interessenter ... hvilket ikke burde komme som en overraskelse
XSDU 19:10          
Wise1964

Naturligvis er der oftest 2 sider af en sag. Men nu var det ikke AC der gik ud med historien om at han følte et pres, og var på bænken, fordi han ikke havde skrevet under.
Det essentielle her er, at det var klubben selv, som kom med den udmelding.
Det kan jo netop være for at lægge ekstra pres på, fordi de gerne vil beholde ham, men netop af den grund som du er inde på, ikke er interesserede i flere alt for løntunge spillere.
Man kan så håbe, at de spiller højt spil, og taber.
Det er ikke en behandling der er en spiller værdig, der netop som du er inde på, har været der så længe, og ydet så meget for klubben.
Så derfor må jeg gentage, at jeg inderligt håber at han nægter at forlænge, alene grundet den adfærd, så de ikke får en krone for ham. Det gør vel også, at han lettere kan finde en anden klub, når der ikke skal betales noget til en anden klub for ham?
Lørdag 29. januar
Fredag 28. januar