Luk

AC Milan-chef: Ramt af anspændthed og frygt

| Serie A | 5 kommentarer

Infoboks

AC Milan - Cagliari 0-0
Serie A

AC Milan-cheftræner Stefano Pioli fortæller, at hans mandskab ikke spillede op til niveau mod Cagliari, da de tænkte for meget på top fire-placeringen, som de kunne have sikret sig.

AC Milan havde sent søndag aften muligheden for at sikre sig top fire og Champions League, da de tørnede sammen med Cagliari på San Siro.

Det endte dog med en 0-0-deler for Milano-mandskabet, og det kan få store konsekvenser for deres mål om at komme i Champions League. Det var også noget, der sad i hovederne hos spillerne i løbet af kampen.

Det fortæller Milan-cheftræner Stefano Pioli til Sky Sport Italia.

- Vi var ikke på det samme niveau som i vores seneste kampe i forhold til tempo og kvalitet. Vi spillede vores livskamp mod Juventus og derefter mod Torino. 

- I aftenens kamp følte vi lidt af det hele. Vi vidste, at en sejr ville sikre os det (top fire, red.), så der var lidt anspændthed og frygt. Vi troede ikke på, at vi kunne vinde ved at spille grimt, men vi bliver nødt til at kæmpe for hvert eneste point, udtaler Stefano Pioli.

Inden sidste spillerunde i Serie A står Milan noteret for 76 point på tredjepladsen. De kan derfor stadig nå at blive overhalet af Juventus, hvis Simon Kjær og co. taber point til Atalanta.


Af Raymund Nelausen
Søndag 20. juni