Luk

AC Milan lejer Kjær-konkurrent hos Chelsea

| International | 8 kommentarer

Infoboks

Liverpool - Chelsea
Premier League (04/03)
Oddset 2,25 3,40 3,20
bet365 2,20 3,50 3,20

AC Milan lejer Fikayo Tomori hos Chelsea for resten af sæsonen. Den 23-årige stopper skal her kæmpe med Simon Kjær om spilletiden. 

I 2016 fik Fikayo Tomori debut for Chelseas førstehold mod Leicester, men siden da har han ikke væltet sig i spilletid for London-klubben. 

Faktisk er det blot blevet til yderligere 26 førsteholdsoptrædener siden debuten, hvor han har brugt størstedelen af tiden på lejeaftaler hos Hull, Derby og Brighton. 

Nu venter endnu en lejeaftale. Denne gang går turen til AC Milan, der har tilknyttet den 23-årige midterforsvar for resten af sæsonen. 

Det oplyser Chelsea på deres hjemmeside, hvor de dog ikke nævner, hvorvidt at milaneserne har fået en købsoption med i aftalen.

Tomori står noteret for en enkelt landskamp, da han blev indskiftet for England mod Kosovo i en EM-kvalifikationskamp i 2019. 


Af Andreas Roesen

8 kommentarer

John Smith 19:27          
Er han god? Synes jeg har hørt, at han har været inde omkring det engelske landhold.
16holdisuppen 19:40          
What a joke overskrift.
Kjær kører med klatten i Milan klart bedste forsvarer sammen med målmanden .
JallaKongen 20:37          
Enhver central forsvarsspiller i Milan er velsagtens også en Kjær konkurent. Uanset hvor godt Kjær har gjort, så er han hverken fredet, eller har fået en garanteret startplads - derfor er Fikayo Tomori en Kjær konkurent, og derfor er overskriften heller ikke en joke.

Mandzukic kommer heller ikke at starte på bekostning af Zlatan, det kan jeg ikke forestille mig i hvert fald. Men han er alligevel en konkurent til Zlatan.
Fox@Mulder 20:39          
Kjær er førstevalg og samme gælder anfører Romagnoli, derudover gør Kalulu det fremragende.

Tomori er hentet som en low cost løsning fordi vi kæmper på 3 fronter og har været ekstremt hårdt ramt af skader. Gabbia er ude en rum tid endnu og Duarte lånt ud, så selvfølgelig skal der også én ind.
maldini94 20:42          
@Jalla

Selvom det teknisk set korrekt er narrativet jo forkert. Han er hentet for at dække ind i et skadesplaget forsvar, som Fox skriver.
Binne7 20:56          
Du kan komme med en masse fine ord, men han er stadig en konkurrent på pladsen
bruger 189046 21:47          
Fint køb som jeg ser det. Det giver tiltrængt dybde til det centrale forsvar. Med Contis afgang, kommer Kalulu nok til at få mere spilletid på backen. Kjær har været Milans bedste forsvarsspiller i år, så jeg er ikke så bekymret på hans vegne. Det er nok mest Gabbia der skal være bekymret.
Torsdag 4. marts
Onsdag 3. marts