LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

AC Milan-lejesvend blev Sassuolo-pokalhelt

| Coppa Italia | 0 kommentarer
AC Milan-lejesvend blev Sassuolo-pokalhelt
Foto: Getty Images

Infoboks

Sassuolo - Catania 2-1
Coppa Italia
14' 1-0 Alessandro Matri
41' 1-1 Fran Brodic
80' 2-1 Manuel Locatelli

Manuel Locatelli blev helten for Sassuolo, da holdet onsdag aften besejrede Serie C-holdet Catania med 2-1 i Coppa Italia.

Sassuolo skulle forsøge at få sig en tiltrængt succesoplevelse, da holdet onsdag aften tog imod Catania i den italienske pokalturnering, Coppa Italia.

Hjemmeholdet havde inden opgøret blot en enkelt sejr i de seneste otte kampe, og derfor var pokalkampen en kærkommen lejlighed til at få vendt den dårlige resultatstime mod Serie C-holdet Catania.

Serie A-mandskabet kom da også planmæssigt fra start. Efter et lille kvarter udnyttede Alessandro Matri sin fart og en fejl i Catania-forsvaret, inden han alene med målmanden viste den nødvendige koldblodighed og bragte hjemmeholdet foran med 1-0.

Hjemmeholdets føring holdt indtil få minutter før pausen. Fran Brodic modtog bolden på kanten af feltet, afdriblede en Sassuolo-spiller og sendte i feltet fladt bolden i netmaskerne ved fjerneste stolpe.

Sassuolo sad på bolden det meste af anden halvleg, men holdet havde svært ved at nedbryde Catania-forsvaret og tilspille sig chancerne til en scoring.

Med knap ti minutter tilbage af den ordinære spilletid lykkedes det dog endelig hjemmeholdet at få kuglen i kassen. Manuel Locatelli udnyttede en ripost fra Catania-keeperen, og AC Milan-lejesvenden bragte Sassuolo foran med 2-1 med kort tid tilbage.

Det lykkedes aldrig Catania at svare igen på Sassuolos føringsmål, og derfor er Serie A-holdet videre til ottendedelsfinalerne i den italienske pokalturnering efter en 2-1-sejr.


Af Daniel Laursen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 21. maj