Luk

AC Milan skuffede i deres åbningskamp

| Serie A | 18 kommentarer
AC Milan skuffede i deres åbningskamp
Foto: Getty Images

Infoboks

Udinese - AC Milan 1-0
Serie A
72' 1-0 Rodrigo Becao

AC Milan gæstede Udinese i sæsonens første runde af Serie A og det blev en skuffende oplevelse for de rødblusede. Udinese løb med en smal 1-0 sejr mod AC Milan, der ikke imponerede.

Der var fint beøsg i Udine søndag aften, da AC Milan lagde vejen forbi Udinese på Dacia Arena. AC Milan har kun vundet to af deres sidste syv besøg hos Udinese, og aftenens kamp skulle ligeledes vise sig at være en udfordring for den milanesiske traditionsklub.

Udinese stillede op i en 3-5-2 med danske Jens Stryger Larsen som wingback, og han var med i en tætspillet kamp, som ikke fandt sin afgørelse før et godt stykke inde i anden halvleg.

Første halvleg forløb uden mål. AC Milan havde bolden mest, men Udinese var effektive, når de havde bolden. Det kom til udtryk i anden halvelg, da nyindkøbet Rodrigo Becao scorede til 1-0 efter 72 minutter.

Rodrigo de Paul sendte et hjørnespark indover, og her mødten bolden navnebroren Becaos pandebrask og han stangede Udinese i front. 1-0.

AC Milan formåede ikke at ændre på stillingen i kampens slutminutter, og de åbner derfor årets Serie A med et skuffende nederlag.


Af Benjamin Alexander Helbo

18 kommentarer

Foggy 20:03          
Uduelig og kønsløs træner. Håbede ellers han var bedre, men åbenbart ikke.
Albanian.Rossoneri 20:04          
vi var elendige. men hvordan der ikke dømmes Straffe npr selv dommeren tjekker VAR igennem. Men ja vi fortjente da ik hellere mere end max 1point. god defensiv kamp af udine som holdt os fra fadet.
Milan1988 20:05          
Hold nu kæft, 58% i boldbesiddelse og så have 0 skud inden for målrammen. Mærkelig formation Giampaolo vælger at fastholde og endnu mærkeligere at vælge at placere spillerne der. De tre CM´er spillede nærmest mere som CDM´er. Spillet var så ideløst og intetsigende. Fed start på sæsonen!
inter bedre end sex 20:07          
Det bliver en meget lang og trist sæson for Milan hvis de ikke er bedre end det de levende i dag mod Udinese.
van_Basten7 20:10          
Here we go again...

Det tegner desværre til endnu en sæson uden noget fremskridt. Jeg forstår stadig ikke, at en klub af Milans kaliber ikke laver en langsigtet plan og så arbejder benhårdt efter den. At være tilfreds med en 4. plads og så en tur i CL er jo så uambitiøst som det næsten kan blive, men det er åbenbart det vi er kommet til.

Jeg håber inderligt at jeg tager fejl.
Milan1988 20:13          
Jeg var godt nok også ærgelig at høre, at det var Giampaolo, der skulle være den nye træner. Har ikke set mange Sampdoria kampe, men synes på ingen måder han har imponeret der. Det jo ikke fordi Sampdoria klarede sig fremragende. Jeg ved det er første kamp, men det var SÅ udueligt og jeg håber virkelig ikke, at det er en indikation på, hvordan de kommende kampe kommer til at være. Jeg har en følelse af, at det er som om det er sidste chance for Milan. De har nu over to omgange (med voldsomt lidt succes og en masse problemer) været overtaget af ny ledelse og ligesom fået en ny start. Hvis det heller ikke går denne gang, frygter jeg, at Milan går hen og bliver et hold, hvis status de næste rigtig rigtig mange år bliver et subtophold, og ikke et storhold, der er i en downperiode (lang downperiode)
Foggy 20:14          
Vi har talentfulde og unge spillere. Der er fremtid i holdet. Det vigtigste er, at vi får en bedre træner. Vi har ikke haft en god træner siden Allegri, og det er godt og vel syv år siden nu.
Søndag 15. september
Lørdag 14. september