Luk

AC og Chelsea kom tilbage på sejrskurs

| Premier League | 3 kommentarer

Andreas Christensen spillede fuld tid, da Chelsea hentede en 2-1-sejr hjemme over Aston Villa i Premier League.

Chelsea skulle onsdag forsøge at rejse sig fra to nederlag i træk i Premier League, da Frank Lampard og co. bød Aston Villa op til dans på Stamford Bridge.

Andreas Christensen var for en sjælden gangs skyld med i midterforsvaret, og danskeren kunne se sin unge holdkammerat Tammy Abraham brillere efter knap en halv time.

Reece James smed et indlæg i feltet, som Tammy Abraham pandede i mål til 1-0-føring til Chelsea, der havde været dominerende i kampens indledning.

Aston Villa fik dog udlignet kort før pausen. Ahmed Elmohamady lagde bolden ind til fjerneste stolpe, hvor Trezeguet sendte bolden i nettet til 1-1, der var stillingen ved pausen.

Chelsea kom ud fra pauseteen med fornyet energi, og Mason Mount skulle blot bruge tre minutter for at bringe London-klubben i front.

Denne gang var Tammy Abraham i oplæggerens rolle, da han lagde bolden til rette for Mason Mount, der flugtede bolden i kassen midt for mål til 2-1 til Chelsea.

Willian tvang efter en time Tom Heaton til en glimrende redning, mens også Christian Pulisic havde et glimrende tilbud foran kassen.

Heaton måtte have stolpen til hjælp på et langskudsforsøg fra Willian mod slutningen, mens Douglas Luiz i den anden ende var tæt på at liste bolden i kassen - men flugtningen gik snert over.

Chelsea holdt 2-1 hjem og kom dermed tilbage på sejrskurs i Premier League efter to nederlag.


Af Sara Margren
Tirsdag 10. december
Mandag 9. december