Luk

AC om FCK-løverne: De var jo tandløse

| International | 43 kommentarer

Infoboks

Hammarby - Malmö FF
Allsvenskan (20/10)
bet365 2,62 3,50 2,50
NordicBet 2,70 3,55 2,50
Oddset 2,60 3,45 2,45

Anders Christiansen ville gerne have haft tre point mod et tandløst FC København-mandskab.

FC København kæmpede sig torsdag aften til 1-1 i Europa League-udekampen mod Malmö FF, selvom de kun havde et enkelt skud på mål og ingen hjørnespark.

Derfor var hjemmeholdets danske midtbanemotor, Anders Christiansen, da også skuffet over, at det ikke blev til svensk sejr.

- Det er lidt ærgerligt og bittert, at man står her og har lavet mål, og de har også lavet mål uden nærmest at have skud på mål. Men sådan er spillet engang imellem, siger Anders Christiansen til bold.dk og tilføjer:

- Det var en kamp, hvor det skulle have stået 0-0 ved pausen. Men de scorede ud af ingenting. Det er jo også lidt billede på kampen. De var jo tandløse. De skabte ikke rigtig noget, de kom ikke frem til hjørnespark eller skud eller redninger fra vores keeper.

Offensivt gled det dog heller ikke hjemmeholdet, erkender AC.

- Vi fik ikke sat vores spil. Det samme kan man sige om dem. De slog utroligt mange bolde lange bolde og spillede utroligt meget hjem til keeperen og slog den langt derfra,  siger Anders Christiansen til bold.dk og fortsætter:

- Det var en tæt kamp, hvor den defensive taktik var bedre end den offensive taktik for begge hold. De stod imponerende kompakt og stod med en høj baglinje.

Selvom FC Københavns spil langt fra fik ros med på vejen, så er respekten for de danske mestre stor, forklarer Anders Christiansen.

- FCK er et fantastisk hold. De har en fantastisk rutine. De står her med fire point uden at have spillet fantastisk. De formåede at få et point med hjem her fra Malmö, siger han og slutter:

- Så på den måde kan man jo ikke kritisere dem på nogen måde. Det er et klassehold. Men vi synes ikke, at vi er langt efter FCK. Slet ikke med det humør de har i øjeblikket. 

- Det var fint, men man står med en lidt blandet fornemmelse og ville gerne have haft tre point, når man skabte mere end dem.

Malmö har ét point efter to kampe i Europa League ligesom Lugano. FC København topper puljen med fire point sammen med Dynamo Kiev.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Anders Borup

43 kommentarer

Rundsaven 07:37          
Nå.... du prøvede og prøvede, men det gik ikke. Fck fik 1 point , og det er vi fucking lykkelige for. Virker næsten komisk hvordan MFF prøver at tale rivaliseringen op med FCK (referere til anden artikel).
Tropico 07:44          
Bliver en helt, helt anden kamp med N´Doye i næste opgør i Parken. Malmø kommer til at få det meget svært.
dickos 07:48          
Jeg syntes godt nok også, at Malmø prøver at snakke den her kamp op til noget, som den slet ikke er.

Men det må jo handle om lillebror/storebror forhold.

De har dog ret i, at FCK ikke skabte noget offensivt. Men så igen, det er der ikke blevet gjort længe. Så det viser jo en form for klasse, at kunne trække 1 point med hjem til København.

Udover det, så skabte Malmø jo heller intet. Og de var trods alt på hjemmebane.
Walker 08:11          
Malmø og FCC er to klubber der er på samme niveau - so and so.

Det er forunderligt og grinagtigt at visse dele af FCC prøver at tale sig selv op til noget man på ingen måde er og aldrig bliver.

Bedst illustreret af Fischer - Kejseren uden klæder, der for et stykke siden kaldte FCC "Skandinaviens Real Madrid." Jeg ville aldrig nævne de to klubber i samme sætning. Man kan tilføje at Solbakken for nylig sammenlignende Bendtners rustne form med Messis ditto.

Det er helt på månen.
tofod 08:20          
Det er forunderligt og grinagtigt at visse dele af FCC prøver at tale sig selv op til noget man på ingen måde er og aldrig bliver.
Det er forunderligt og grinagtigt den måde små folk tager fat i små udtalelser for at tale FCK ned. Du må virkelig have ondt i selvtilliden.
MadsLeb 08:23          
Det er forunderligt og grinagtigt at visse dele af FCC prøver at tale sig selv op til noget man på ingen måde er og aldrig bliver.
Det må være hårde tider for FCM-fans. Det eneste i har at skyde med er efterhånden "FCC", som endda er et påfund Ekstra Bladet fandt på, fordi de skrev artiklen inden at de vidste at forkortelsen fremover blev "CPH".

Ude af Europa, ude af Pokalen og kun 1 points foran et FCK-hold med 10 skader. Ikke videre imponerende, heldigt at i står i vores skygge så shitstormen og krisensnakken ikke er større på nuværende tidspunkt. :)
MartinHerold 08:32          
"Football Club Copenhagen" er da ellers ikke mærkbart mere stupidt end "Football Club København".

Vel tværtimod.
Onsdag 16. oktober
Tirsdag 15. oktober