Luk

AC på tavlen i Malmö-sejr

| Allsvenskan | 3 kommentarer

Infoboks

Malmö FF - Jönköpings Södra 2-0
Allsvenskan
67' 1-0 Anders Christiansen
74' 2-0 Magnus Wolff Eikrem

Anders 'AC' Christiansen scorede kampens første mål, da han sammen med Malmö FF cementerede førstepladsen i Allsvenskan med en 2-0 sejr over Jönköpings.

Anders 'AC' Christiansen og et Malmö-hold i god form skulle lørdag forsøge at få skovlen under Jönköpings, der efter en god start er inde i en dårlig resultatmæssig periode i Allsvenskan.

Og det var Malmö, der i den grad dominerede kampen med spilovertag og chancer. Faktisk havde værterne hele 21 forsøg igennem hele kampen, mens gæsterne blot havde tre.

Værterne pressede på flere gange, og tre minutter før pausen var AC tæt på, men han måtte se sit forsøg prelle af på overliggeren.

Midt i anden halvleg fik værterne så endelig hul på bylden. Gæsterne spillede bolden rundt lige foran eget straffesparksfelt, og her smuttede Anders Christiansen så imellem og tog bolden og sendte den fladt i nettet.

Seks minutter senere gjorde netop indskiftede Magnus Wolff Eikrem så tingene færdig, da han sendte et frispark direkte op i krogen.

Det sluttede 2-0, og dermed er Malmö FF fortsat på ligaens førsteplads med 37 point. AIK på andenpladsen har 28 point, men har spillet en kamp færre. Jönköpings ligger i den tunge ende på en 12. plads.


Af Elias von Staffeldt
Torsdag 2. december