Luk

AC: Regnen og hårdt program spillede ind

| Champions League | 0 kommentarer

Infoboks

Real Madrid - Chelsea 1-1
Champions League Slutspil
14' 0-1 Christian Pulisic
29' 1-1 Karim Benzema

Andreas Christensen mener, at Chelsea gik lidt døde i anden halvleg mod Real Madrid, hvilket skyldtes en tung, regnvåd bane og trætte ben, mener han.

Andreas Christensen var igen at finde i Chelseas startopstilling, da holdet tirsdag mødte Real Madrid i Champions League.

Thomas Tuchel havde nemlig valgt samtlige 11 spillere fra lørdagens kamp mod West Ham, og det kunne godt mærkes på kræfterne, der slap op.

Det mener Andreas Christensen i hvert fald.

- Der har ikke været så meget tid mellem kampene. Vi havde en utrolig hård kamp mod West Ham for tre dage siden, som tog mange kræfter, siger AC til TV3+.

- Vi prøvede at gøre det, som vi skulle. Vi startede med god energi, og vi skulle have været oppe med to eller tre mål efter de første 25 minutter, for vi havde utrolig mange gode situationer, hvor vi skulle have været lidt skarpere. Vi tillod dem kun et skud på mål, men det scorede de på.

Den danske midtstopper peger også på den regnvåde bane som én af grundene til, at anden halvleg ikke blev så sprudlende.

- Regnen var også en stor faktor, og det blev meget, meget tungt, for banen blev rigtig våd, og det tog også mange kræfter. Vi løb lidt død i de sidste ti minutter, så vi kunne godt lige have brugt en ekstra fridag mellem kampene.

- Men vi kan egentlig være tilfredse, og vi kæmpede som et hold, hvilket også er noget, vi skal være gode til, siger AC.

Returkampen spilles på Stamford Bridge næste onsdag.


Af Sara Margren
Søndag 16. maj