LeoVegas.dk ready? betfair Gratis Chance Casino24 Advertisement

AC: Rigtigt at vende tilbage til Malmø

| Allsvenskan | 2 kommentarer
AC: Rigtigt at vende tilbage til Malmø
Foto: mff.se

Infoboks

Stream AGF - FC København og Brighton - Manchester United på Eurosport Player

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Malmø FF's hjemvendte dansker, Andreas Christiansen, er lykkelig over at være tilbage i den svenske klub efter et mislykket ophold i belgiske Gent.

Andreas Christiansen scorede i tirsdags et vigtigt mål, der holder liv i drømmen om en ny Champions League-kampagne med svenske Malmø FF.

Det seneste års tid har dog ikke været en dans på roser for den boldstærke midtbanespiller, der er kommet tilbage efter et halvt års ophold hos belgiske Gent, hvor spilletiden og succesen var begrænset.

- Det var måske ikke det bedste skifte, når man ser tilbage, men af og til bliver man nødt til at tage en chance. Der er ikke frit valg på alle hylder, når det kommer til at gennemføre et klubskifte, siger danskeren ifølge footballskanalen.se.

- Der var mange årsager til at tage tilbage, men jeg er sikker på, at jeg har gjort det rigtige nu.

Ligesom da 'AC' forlod det sydsvenske har han hurtigt indtaget en afgørende rolle på Uwe Röslers mandskab. Ifølge den ydmyge dansker mangler han dog stadig lidt for at være på toppen, som også kom til udtryk i den seneste kamp.

- Jeg havde flere gode aktioner, end jeg havde i starten, men det bliver hele tiden rykket, når min kondition og min timing bliver forbedret. Jeg finder min rolle igen stille og roligt for kamp til kamp.

- Der er mange, der er bedre uden bold, end jeg er. Jeg kan godt lide at have bolden på fødderne. Det er her, jeg kan gøre en forskel.

Malmø spillede 1-1 mod ungarske Videoton FC på hjemmebane i Champions League-kvalifikationen. Returopgøret spilles næste tirsdag.


Stream AGF - FC København og Brighton - Manchester United på Eurosport Player Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Magnus Jensing Hune

2 kommentarer

JanusEfBFan 10:34          
Anders Christiansen * ellers har Malmø da gjort lidt af et scoop ;)
JUXTAPOZ 11:51          
Jeg fatter simpelthen ikke, at Christiansen gav SÅ hurtigt op i Gent. Hvis han havde noget mental styrke og ambitioner, så kunne han komme videre til en større klub i f.eks. Spanien, Frankrig eller Holland. Men der er bare nogle danske spillere, som ikke har det sidste driv, tålmodighed og ærgerrighed til at udvikle sig til mere end profiler på skandinaviske hold.
Et andet eksempel er Nicolaj Thomsen, som fik et super skifte til Nantes og startede godt, men da han igennem en periode havde modgang og sad på bænken, så gik han i panik og ville hjem til danmark. Det er meget sigende om dansk mentalitet.
Søndag 19. august
Lørdag 18. august