LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

AC: Rigtigt at vende tilbage til Malmø

| Allsvenskan | 2 kommentarer
AC: Rigtigt at vende tilbage til Malmø
Foto: mff.se

Infoboks

Malmø FF - Häcken
Allsvenskan (01/04)
bet365 1,65 3,75 5,25
NordicBet 1,74 3,65 5,05
Oddset 1,70 3,50 4,80

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
Malmø FF's hjemvendte dansker, Andreas Christiansen, er lykkelig over at være tilbage i den svenske klub efter et mislykket ophold i belgiske Gent.

Andreas Christiansen scorede i tirsdags et vigtigt mål, der holder liv i drømmen om en ny Champions League-kampagne med svenske Malmø FF.

Det seneste års tid har dog ikke været en dans på roser for den boldstærke midtbanespiller, der er kommet tilbage efter et halvt års ophold hos belgiske Gent, hvor spilletiden og succesen var begrænset.

- Det var måske ikke det bedste skifte, når man ser tilbage, men af og til bliver man nødt til at tage en chance. Der er ikke frit valg på alle hylder, når det kommer til at gennemføre et klubskifte, siger danskeren ifølge footballskanalen.se.

- Der var mange årsager til at tage tilbage, men jeg er sikker på, at jeg har gjort det rigtige nu.

Ligesom da 'AC' forlod det sydsvenske har han hurtigt indtaget en afgørende rolle på Uwe Röslers mandskab. Ifølge den ydmyge dansker mangler han dog stadig lidt for at være på toppen, som også kom til udtryk i den seneste kamp.

- Jeg havde flere gode aktioner, end jeg havde i starten, men det bliver hele tiden rykket, når min kondition og min timing bliver forbedret. Jeg finder min rolle igen stille og roligt for kamp til kamp.

- Der er mange, der er bedre uden bold, end jeg er. Jeg kan godt lide at have bolden på fødderne. Det er her, jeg kan gøre en forskel.

Malmø spillede 1-1 mod ungarske Videoton FC på hjemmebane i Champions League-kvalifikationen. Returopgøret spilles næste tirsdag.


Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Magnus Jensing Hune
Onsdag 27. marts
Tirsdag 26. marts